Print Options:

Indisk græskargryde

PortionsstørrelsePortionPrep Time5 minsKoge/bage tid 20 minsTotal tid25 mins

Indisk græskargryde er fyldt med grønsager og protein... Få lidt dansk indisk til aftensmaden i aften. Denne opskrift er til 4 personer

Indisk græskargryde fra GastroUlven

 2 Alm. løg
 2 Fed hvidløg
 2 tsp Karry
 ½ tsp Stødt ingefær
 400 g Hakket oksekød
 ½ Græskar - Hokkaido eller Butternut squash
 4 Store gulerødder
 1 Broccoli inkl. stok
 1 Appelsin - Skal og saft
 1 ds. eller pakke færdigkogte kikærter
 3 cups Vand
 1 tbsp Oliven olie
 Salt og peber
 Frisk basilikum
Hurtig wokret til 4 personer
1

Rigtig indisk er det her jo ikke.. men det har lidt smagen af det og så er den simpel. Du kan se hvad du spiser og retten smager også fin på madpakken dagen efter.

Sådan laver du retten
2

Start med at varme en wok eller en pande op på fuld varme

Hak løg i store stykker og hak hvidløget fint

3

Når panden er varm smider du ingefær og karry på og lader det stege i ca. 1 minut, så du får aktiveret krydderierne

Tilsæt olien, samt løg og hvidløg... Skrue lidt ned og lade dem blive lidt bløde. Steg i ca. 2 minutter

Skue op for wokken/panden igen

Tilsæt herefter oksekødet og lad det brune godt, det må godt blive godt brun, for så får du mere smag.. Krydder med salt og peber

4

Skræl imens gulerødder og græskar

Hak begge dele i grove stykker

Pil broccolien op i små buketter og hak stokken fint

5

Når kødet er brunet, tilsæt gulerødder, græskar og stokken fra broccolien

Lad det stege i minutter

Tilsæt kikærter og broccoli, samt skal og saft fra appelsinen og vand. Husk at krydder grønsagerne også med salt og peber
-
Lad det hele koge i ca. 8-10 minutter.

Tjek grønsagerne, de må ikke bliver for bløde

Smag til med salt og peber

Anretning
6

Server i wokken eller panden, men drys med frisk basilikum i toppen for at løfte smagen

0
    0
    Din kurv