Print Options:

Kålsalat med pære

PortionsstørrelsePortionPrep Time10 minsTotal tid10 mins

Kålsalat med pære er en rigtig efterårssalat med kål og pærer med en nem dressing af citron, olie og appelsin. Den fungere også rigtig godt i madpakken

Kålsalat med pære fra GastroUlven

Til 4 personer som tilbehør
 150 g Frisk grønkål
 ¼ Spidskål
 2 Pærer
 ½ Alm. løg
 1 Appelsin - skal og saft
 1 Citron - skal og saft
 3 tbsp Valnøddeolie eller olivenolie
 Salt og peber
 50 Valnødder
Stor smag - få ingredienser
1

Denne salat er til 4 personer som tilbehør eller 2 personer som hovedret eller frokost

Salater behøver ikke have mange ingredienser for at smage godt. Ofte er få velkombineret ingredienser ligeså godt som det er her i denne kålsalat med pære

Sådan laver du salaten
2

Rib og vask grønkålen og snit/hak det så fint som du ønsker det

Vask spidskålet og snit det i tynde strimler

Pil løget og hak det midt over. Pak den del ind som ikke skal bruges og kom den i køleskabet. Snit det andet i tynde skiver

Skær pærerne i skiver og derefter i stave.. Bare for at få et andet udtryk :)

3

Put det hele i en skål

Riv appelsin og citronskal udover salaten og pres safterne udover også

Hæld valnøddeolie eller olivenolie på

Kværn frisk kværnet salt og peber udover og vend det hele godt rundt

4

Grovhak valnødderne og bland halvdelen med i salaten

Brug den anden del som topping

Velbekomme :)

0
    0
    Din kurv