Print Options:

Kyllingewrap med mango dressing

PortionsstørrelsePortionPrep Time10 minsKoge/bage tid 15 minsTotal tid25 mins

Lækker aftensmad med grønsager og brød, samt hjemmelavet dressing

Kyllingewrap med mango dressing, - GastroUlven

Dressing
 2 cups Natural yoghurt
 1 Frisk mango eller 100 gram frossen
 1 tsp Karry
 1 tsp Honning
 Salt og peber
Wrap til en person
 1 Håndfuld rucola
 1 Groft revet gulerod
 2 Tomater
 ½ Lille rødløg
 ½ Frisk mango
 ½ Kylllinge filet ca. 125 gram eller 4-5 kyllinge inderfilet
 1 tbsp Olivenolie
 1 tsp Timian
 Salt og peber
 1 Fuldkorns wrap købt eller hjemmelavet
Lidt om denne opskrift
1

Denne opskrift er til 1 person.

Laver du Kyllingewrap med mango dressing til aftensmad, så lav en ekstra og tag den med til madpakken dagen efter, bare med dressingen ved siden af.

Jeg ved godt der er mange ingredienser i denne opskrift og der er mange ting der skal gøres, men det er hurtigt at gøre. Jeg ved godt man sagtens kan købe mango dressing. Men hjemmelavet er bare bedre og så ved du hvad der er i.

Inden du gør i gang
2

Tænd din ovn på 200 grader varmluft

Find en blender, pande, skærebræt, kniv og rivejern

Sådan laver du dressing
3

Dette er meget nemt...

Bruger du en frisk mango, så få den såret ud i mindre stykker befriet for skrald og sten. Bruger du frost, så find posen frem

Mål alle ingredienser op og hæld dem i en blender, minihakker eller hvad du har.

Blend til du har en jævn dressing og smag den til.

Der er ca. til 2-3 wraps i denne mængde af dressing

Sådan laver du wraps og kylling
4

Start med at varm panden op

Kom i en pose, olie, salt/peber, timian og kyllingefilet og sørg for det bliver vendt godt rundt... Hæld det på panden når den er varm

Alt efter hvad du bruger om det er kyllingefilet eller kyllingebryst og hvor tyk det er så skal det ca. have 12-15 minutter på panden... Pas på det ikke bliver tør

5

Vask rucolaen

Skræl og riv guleroden

Skær løg, mango og tomater ud

Sådan samler du
6

Tag din wrap og put den i ovnen... Har du lavet den selv så vil jeg anbefale at du bager den ved 250 grader i stedet for 200 og så cirka 5-6 minutter

Har du købt en god wrap, så sæt den i ovnen i ca. 2 minutter, til den begynder at rejse sig.... Den må ikke blive tør

Tag wrappen ud og læg den på tallerkenen

Fyld den med grønsagerne, top den med kyllingen og herefter dressing

0
    0
    Din kurv