Print Options:

Pangasiusfilet på grønsagsbund

PortionsstørrelsePortionPrep Time10 minsKoge/bage tid 12 minsTotal tid22 mins

Lækker fiskeopskrift med grønsager og bacon. Kan du ikke lide fisk, så kan du også bruge kyllingefilet til opskriften.

Pangasius filter på grønsagsbund med stegt salvie og bacon GastroUlven

Til fisken
 1 Pangasius filet Kan du ikke lide fisk, så steg en kyllingefilet til i stedet
 10 g Smør
 Salt
 Peber
Grønsagsbund med bacon
 2 Mellem størrelse gulerødder
 ¼ Spidskål
 1 Løg
 50 g Bacon tern
 1 tbsp Karry
 1 tsp Timian
 ½ dl. Vand
 Salt
 Peber
Pynt og smag
 8 Blade salvie
1

Denne opskrift er til 1 person.

Lækker og hurtig og sund aftensmad. Man skal ikke være bange for fisk og når man skal tabe sig, så er det en god kilde til protein og samtidig med et lavt kalorie indhold, så er det en god vinder.

Jeg ved godt der er nogen der ikke kan lide fisk og derfor, så kan man også lave denne opskrift med kylling i stedet. Vælger du det, så start med at sætte kyllingen over inden du går i gang med grønsagerne.

Sådan laver du retten
2

Find en gryde og start den kold op på høj varme hvor du har bacon, karry og timian i fra start. På den måde kan du bruge bacon fedtet til at stege i og derved tilsætter du ikke ekstra kalorier.

Hold øje med det så baconnet ikke brænder på og karryen ikke bliver for mørk. For så bliver den bitter

3

Skræl gulerødderne og når skrællen er af så fortsætter du med at skrælle, så du får nogle lange strimler af gulerod, så det ligner lidt pasta bånd. Vend guleroden en gang imellem mens du skræller, så båndene ikke bliver for bredde.

Pil skrællen af løgene og del den over og skær den i tynde skiver.

Skær spidskål i lidt tykke strimler, så det kan holde til varmen

4

Når bacon er blevet sprødt, så tilsæt løgene og lad dem blive lidt bløde i 2-3 minutter

5

Imens løgene bliver bløde

Varm en pande op med lidt smør. Når smørret er lidt brunet, så læg pangasius filet på, sammen med salvien og steg den halvt igennem, ved fuld varme. Hold godt øje med salvien, så den ikke bliver for brændt. De skal ofte kun have 30 sekunder i panden, så er de klar. Læg dem på en tallerken når de er klar

Vend fisken, sluk for den og lad den stå og hvile.

6

Nu skal grønsagsbunden laves færdig. Tilsæt til bacon, karry og løg, gulerødderne, spidskål, timian, vand, salt og peber og lad det koge 3 minutter. Smag til med salt og peber.

Anretning
7

Start med at ligge grønsagsbunden med bacon på tallerkenen. Læg fiske ovenpå og pynt med salvien.

Håber du kan lide retten.

0
    0
    Din kurv