Print Options:

Vintermørbradgryde

PortionsstørrelsePortionPrep Time10 minsKoge/bage tid 15 minsTotal tid25 mins

Vintermørbradgryde er en hyggelig ret med masser af grønsager og mager mørbrad. Det mest kalorieholdige her er fløden. Men det skal der også til en gang imellem. Opskriften er til 4 personer

Vintermørbradgryde fra Gastroulven

Til 4 personer
 10 g Smør
 500 g Mørbrad
 500 g Sødkartoffel
 400 g Champignon
 1 tbsp Tørret timian
 3 Alm løg
 4 cups Æblejuice
 1 cup Soja
 1 cup Fløde
 3 tsp Maizena
 5 tbsp Vand
 Salt og peber
 Persille
1

Denne opskrift er til 4 personer

Her om vinteren kan jeg rigtig godt lide gryderetter. Der er noget hyggeligt over det. Denne ret er ikke ligefrem hel sund, men man skal huske at der skal være balance i tingene. så selvom du er ved at tabe dig, så skader lidt fløde ikke.

Sådan laver du vintermørbradgryde
2

Skræl sødkartoffelen og skær den i ca. 3x3 cm stykker

Rengør champignon og hvis de er store, skal de gerne deles halvt igennem

Fjern skrallen fra løgene og skær hver løg i 8 både.

3

Start en stor gryde, pande eller en wok op. Tilsæt smør

Skær mørbraden ud i store stykker, nærmest ligesom bøffer.

Steg stykker af så de får en god stegeflade. Fjern dem fra panden igen og læg dem til side

4

Tilsæt sødkartoffel, champignon og løg

Krydder med timian, salt og peber

Lad et stege i 5 minutter

5

Tilsæt mørbraden igen, sammen med æblejuice, fløde og soja

Lad det simre i 7-8 minutter

6

Rør maizena og vand sammen og hæld det i gryden, til du synes sovsen har den rette tykkelse.

Lad det koge igennem kort.

Smag det hele til med salt og peber og drys med persille.

Velbekomme :)

0
    0
    Din kurv