Om mig - GastroUlven

Få hjælp til din livsstilsændring
Jeg håber jeg kan hjælpe dig med at finde en vej, så du kan blive glad for dig selv
Opskrifter til en travl hverdag
Få ideer til opskrifter, som sagtens kan laves i en travl hverdag og til flere dage af gangen.
Lyst til se mine nye videoer
Besøg min youtube kanal eller se mine videoer her på bloggen
About

Lad mig hjælpe dig med at blive glad for dig selv

Jeg kender godt selv følelsen. Man føler ikke man er noget værd, man føler ikke man slår til og man føler slet ikke at man ser godt ud. Igennem nogle måneder var jeg igennem en forandringsrejse, som ikke kan sammenlignes med noget andet jeg har prøvet.

Jeg ved der sidder mange derude med et vægt og selvtillidsproblem og jeg håber at du igennem min historie kan finde en vej til at du kan blive glad for dig selv igen. Jeg håber du med mine artikler og opskrifter kan finde din vej til et sundere og gladere liv. For det fortjener du 🙂 Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du har nogle spørgsmål til hvordan jeg har gjort det.  

Mine bedrifter

Den største besdrift for mig er mit vægttab i denne sammenhæng og så at få denne her blog op og stå. Så jeg kan forsøge at hjælpe andre herude med samme problem.
Opskrifter
24
Artikler
57
Videoer
3

Mine nyeste opskrifter

Her kan du finde mine nyeste opskrifter. Jeg prøver at variere lidt hvad jeg lægger ind, så der er noget for en hver smag. Mangle du en en ide til en opskrift så må du gerne skrive til mig.
Let Vinter tzatiki Vinter tzatiki er en lidt anderledes udgave end den tzatiki vi kender. Her er den med knoldselleri i stedet Læs mere
To Top
0
    0
    Din kurv