Let
Kyllingegryde med mango og perlespelt
Kyllingegryde med mango og perlespelt i en sovs med tomat og miso er en velsmagende hverdagsret, som nok tager
Læs mere
Let
Hjemmelavet rabarbersaft
Hjemmelavet rabarbersaft er et must om sommeren og så er det så nemt at lave. For at få maksimal
Læs mere
Intermediate
Langtidshævet tipobrød
Langtidshævet tipobrød er et fantastisk brød til gæster eller hvis du vil forkæle dig selv med en tapas eller
Læs mere
Intermediate
Jordbæris med bagte rabarber
Lige nu er rabarberne bare så gode og jordbær sammen med er altid en klassiker. Prøv min sommerdessert den
Læs mere
Let
Hakkebøf med kartofler og fennikelsalat
Hakkebøf med kartofler og fennikelsalat er en anden variation af en klassiker hakkebøf med bløde løg og sovs. Her
Læs mere
Let
Brunch toast
Brunch toast med fuldkornsbrød, spinat, tomat lidt ost og et spejlæg er en god måde at starte dagen på
Læs mere
Intermediate
Grønsagscarbonára
Grønsagscarbonára er en vegetarversion af den klassiske version. Der er ikke noget kød i den. Her bruger jeg spinat
Læs mere
Let
Krebsehalesalat
Krebsehalesalat er en dejlig ret, som er så nem at lave. Den kan bruges til aftensmad, både hovedret og
Læs mere
Let
Sødmælks boller
Der er ikke noget bedre end en friskbagt sødmælks bolle enten som aftenskaffe, morgenmad eller søndagshygge om eftermiddagen. Denne
Læs mere