Forfattermaria
Bedømmelse

Ja du må godt få kakao bare ikke i for store mængder 🙂 Morgenmad eller snack med kakao... Nyd det

Kakaomandel yoghurt med chiafrø - GastroUlven
PortionsstørrelsePortion
Prep Time10 minsTotal tid10 mins
Ideer til topping pr. glas
Lidt holdning til opskriften 🙂
1

Denne portion giver ca. 6 små glas med ca. 2 dl i hver.

Denne opskrift er meget let at lave og kan holde 4-5 dage i køleskabet. Så du kan have morgenmad til en hel uge. Husk at du skal lave den dagen før du skal bruge den. For chiafrøene skal lige have tid, ca. 5-6 timer til at stive grøden af.

Det kan virke fuldstændig åndsvagt at spise kakao til morgenmad.... Men der er nogle gode ting i kakao som din krop har brug for det og der er ikke sukker i ren kakao af god kvalitet... Det er først når kakao bliver til chokolade, at man skal tænke sig lidt mere om.

Husk lidt topping på yoghurten... Vælg forskellige ting og gør det varieret.

Bruger du denne opskrift til morgenmad, så er den portion der er i glasset som ofte ikke nok for at du bliver mæt. Derfor er det en god ide at supplere med f.eks. et stykke grov knækbrød med ost eller et blødkogt æg.

Sådan laver du det
2

Put mælk, bananer, kakao, vanilje og salt i en blender og blend det så det ligner en smoothie

3

Hæld blandinger op i en hældekande. Tilføj chiafrøene og vend det godt rundt

Hæld grøden op i små portionsglas og stil dem i køleskabet til dagen efter.

Nyd dem og gør noget godt for dig selv

Ingredients

Ideer til topping pr. glas

Directions

Lidt holdning til opskriften 🙂
1

Denne portion giver ca. 6 små glas med ca. 2 dl i hver.

Denne opskrift er meget let at lave og kan holde 4-5 dage i køleskabet. Så du kan have morgenmad til en hel uge. Husk at du skal lave den dagen før du skal bruge den. For chiafrøene skal lige have tid, ca. 5-6 timer til at stive grøden af.

Det kan virke fuldstændig åndsvagt at spise kakao til morgenmad.... Men der er nogle gode ting i kakao som din krop har brug for det og der er ikke sukker i ren kakao af god kvalitet... Det er først når kakao bliver til chokolade, at man skal tænke sig lidt mere om.

Husk lidt topping på yoghurten... Vælg forskellige ting og gør det varieret.

Bruger du denne opskrift til morgenmad, så er den portion der er i glasset som ofte ikke nok for at du bliver mæt. Derfor er det en god ide at supplere med f.eks. et stykke grov knækbrød med ost eller et blødkogt æg.

Sådan laver du det
2

Put mælk, bananer, kakao, vanilje og salt i en blender og blend det så det ligner en smoothie

3

Hæld blandinger op i en hældekande. Tilføj chiafrøene og vend det godt rundt

Hæld grøden op i små portionsglas og stil dem i køleskabet til dagen efter.

Nyd dem og gør noget godt for dig selv

Kakaomandel yoghurt med chiafrø