Forfattermaria
Bedømmelse

Æggesalat med skyr, bladselleri og purløg er en anderledes æggesalat end den man kender. Den er lidt mere syrlig pga. skyren, men den mætter også rigtig godt.

Æggesalat med skyr, bladselleri og purløg - GastroUlven
Portions størrelser 1 Portion
Forberedelsestid 10 minutterKogetid/Bagetid 5 minutterTotal15 minutter
Til 4 personer til frokost
1

Denne opskrift er til 4 personer eller madpakke i 4 dage.

Jeg har altid været glad for æggesalat. Der er bare noget lækkert over det. Ofte er den klassiske version lidt fed og det dur jo ikke hvis du gerne vil tabe dig. I denne version er der kun skyr, som cremer salaten. Jeg har også en version med hytteost, som kommer lidt senere her på bloggen. I denne version er æggesalaten frisk og en lille smule syrlig og det fungerer rigtig godt på rugbrød.

Prøv denne opskrift og skriv en kommentar om hvad du synes

Sådan laver du æggesalaten
2

Kog æggene i ca. 10 minutter

3

Hak bladselleri, drueagurker fint og kom dem i en skål

4

Kom skyr, karry, salt og peber op til bladsellerien og drueagurken

5

Når æggene er kogt, så kom dem i kold vand

Pil dem og hak dem fint og kom dem op i skålen

Klip 2/3 del af purløgen ned i salaten

Rør det hele rundt og smag til

Hvis du synes salaten er lidt sur, så kan du komme 1/2 tsk. sukker ned ved.

Anretning
6

Hvis det skal være lidt ekstra luksus, så kan du eventuel riste dit rugbrød på brødristeren

Ellers kom æggesalaten på brødet og pynt med resten af purløget

God appetit

Ingredienser

Til 4 personer til frokost

Vejledning

1

Denne opskrift er til 4 personer eller madpakke i 4 dage.

Jeg har altid været glad for æggesalat. Der er bare noget lækkert over det. Ofte er den klassiske version lidt fed og det dur jo ikke hvis du gerne vil tabe dig. I denne version er der kun skyr, som cremer salaten. Jeg har også en version med hytteost, som kommer lidt senere her på bloggen. I denne version er æggesalaten frisk og en lille smule syrlig og det fungerer rigtig godt på rugbrød.

Prøv denne opskrift og skriv en kommentar om hvad du synes

Sådan laver du æggesalaten
2

Kog æggene i ca. 10 minutter

3

Hak bladselleri, drueagurker fint og kom dem i en skål

4

Kom skyr, karry, salt og peber op til bladsellerien og drueagurken

5

Når æggene er kogt, så kom dem i kold vand

Pil dem og hak dem fint og kom dem op i skålen

Klip 2/3 del af purløgen ned i salaten

Rør det hele rundt og smag til

Hvis du synes salaten er lidt sur, så kan du komme 1/2 tsk. sukker ned ved.

Anretning
6

Hvis det skal være lidt ekstra luksus, så kan du eventuel riste dit rugbrød på brødristeren

Ellers kom æggesalaten på brødet og pynt med resten af purløget

God appetit

Æggesalat med skyr, bladselleri og purløg