Forfattermaria
Bedømmelse

Kyllingepande med ananas og spinat er en sund og frisk aftensmad, som ikke fylder for meget i maven. Den kombinere det bedste for mig i frisk ananas, kylling og karry. Denne opskrift er til 4 personer

Kyllingepande med ananas og spinat - sunde opskrifter fra GastroUlven
Portions størrelser 1 Portion
Forberedelsestid 5 minutterKogetid/Bagetid 15 minutterTotal20 minutter
Kyllingepande med ananas og spinat - så simpelt, men velsmagende
1

Denne opskrift er til 2 personer

Jeg kan rigtig godt lide frisk ananas og jeg elsker at bruge det i mad. Hvis man skal kigge på Gi niveauet i ananas, så er det ikke det bedste men heller ikke det værste. Igen det handler om balanceret valg. Til gengæld er både kylling, kikærter og spinat rigtig godt. Denne ret er meget hurtig at lave og hvis det skal gå endnu hurtigere endnu, så kan du bruge dåse ananas, men det er ikke godt for GI niveauet, kalorierne eller smagen for den sags skyld. Så brug gerne en frisk ananas.

Sådan laver du retten
2

Skær løgene i store både, ca. 8 af hver løg og snit hvidløget i skiver

Fjern skralden fra ananassen og skær den i 2x2 cm tern

Skær kyllingebrystet i tern på ca. 2-3 cm

3

Varm en wok op

Kom 1 spsk. olie i wokken og krydder kyllingekødet med salt og peber og steg det så det er brunet. Ikke mere end det

Ta det op af wokken og læg det til side

4

Når kyllingekødet er oppe af wokken, så kommer du 1 spsk. olie mere i, samt karry, ingefær og chilipulver eller frisk chili

Lad det stege ved høj varme i 30 sekunder

Kom løg og hvidløg ved og lad det stege i 2 minutter

5

Kom ananassen ved og lad det stege i 2 minutter mere

6

Kom kikærterne og kyllingekødet i wokken, sammen med vand og krydder med salt og peber

Lad retten koge i 5-7 minutter til vandet er næsten væk og ananassen er blevet mør

7

Sluk for retten og tilsæt spinaten, så den lige får lidt varme.

Vend rundt i det, så det hele bliver godt blandet.

Smag kyllingepanden til med salt og peber og server den dejlig varm.

Velbekomme

Ingredienser

Vejledning

Kyllingepande med ananas og spinat - så simpelt, men velsmagende
1

Denne opskrift er til 2 personer

Jeg kan rigtig godt lide frisk ananas og jeg elsker at bruge det i mad. Hvis man skal kigge på Gi niveauet i ananas, så er det ikke det bedste men heller ikke det værste. Igen det handler om balanceret valg. Til gengæld er både kylling, kikærter og spinat rigtig godt. Denne ret er meget hurtig at lave og hvis det skal gå endnu hurtigere endnu, så kan du bruge dåse ananas, men det er ikke godt for GI niveauet, kalorierne eller smagen for den sags skyld. Så brug gerne en frisk ananas.

Sådan laver du retten
2

Skær løgene i store både, ca. 8 af hver løg og snit hvidløget i skiver

Fjern skralden fra ananassen og skær den i 2x2 cm tern

Skær kyllingebrystet i tern på ca. 2-3 cm

3

Varm en wok op

Kom 1 spsk. olie i wokken og krydder kyllingekødet med salt og peber og steg det så det er brunet. Ikke mere end det

Ta det op af wokken og læg det til side

4

Når kyllingekødet er oppe af wokken, så kommer du 1 spsk. olie mere i, samt karry, ingefær og chilipulver eller frisk chili

Lad det stege ved høj varme i 30 sekunder

Kom løg og hvidløg ved og lad det stege i 2 minutter

5

Kom ananassen ved og lad det stege i 2 minutter mere

6

Kom kikærterne og kyllingekødet i wokken, sammen med vand og krydder med salt og peber

Lad retten koge i 5-7 minutter til vandet er næsten væk og ananassen er blevet mør

7

Sluk for retten og tilsæt spinaten, så den lige får lidt varme.

Vend rundt i det, så det hele bliver godt blandet.

Smag kyllingepanden til med salt og peber og server den dejlig varm.

Velbekomme

Kyllingepande med ananas og spinat