Forfattermaria
Bedømmelse

Kyllingefad med mango er en one pot ret. Det hele skal bare lægges i et fad og så skal det 40 minutter i ovnen og så er der sund mad

Kyllingefad med mango - One pot mad fra Gastroulven
Portions størrelser 1 Portion
Forberedelsestid 15 minutterKogetid/Bagetid 40 minutterTotal55 minutter
Til 4 personer
Til kyllingen
Pyntning og smag
One pot mad
1

Denne opskrift er til 4 personer

Kyllingefad med mango er meget nem at lave. Der er en lille smule forberedelse af grønsagerne, men herefter skal alt bare i et fad og i ovnen. En god ret i en travl hverdag og så er den sund samtidig. Mangoen spiller godt op til alle krydderierne, så du både får det stærke og søde. Kan du rigtig godt lide mango, så tilføj to til retten. Det bliver den ikke dårligere af. Retten kan være en lille smule stærk, og kan du ikke lide stærk mad, så kom lidt mindre krydderier i kokosmælken.

Jeg håber i kan lide retten og skriv gerne en kommentar 🙂

Sådan laver du kyllingefad med mango
2

Tænd ovnen på 200 grader varmluft

3

Fjern skralden fra løgene og del dem i 8-10 stykker

Fjern skralden fra 6 fed hvidløg og hak dem groft

Kom begge dele i et fad

4

Skræl gulerødderne. Del hver gulerod på langs, så du får 2 halvmåner. Skær gulerødderne i ca. 1 cm stykker.

Kom dem i fadet

5

Fjern skralden fra mangoen og skær den i tern. Det behøver ikke være så præcist.

Kom mangoerne op i fadet.

6

Dræn begge kikærter og hæld dem op til grønsagerne

Miks det hele rund med en ske

Kokossovs
7

Åben dåsen med kokosmælk og kom den op i en skål

Tilsæt karry, ingefær, salt, peber og måske chili

Pisk det hele rundt, så mælken bliver mere homogen.

Kom sovsen over grønsagerne

Kyllingen
8

Placer kyllingelårene ovenpå grønsagerne og kokossovsen

Krydder med lidt mere karry, samt salt og peber

Sæt hele retten i ovnen i 40 minutter

Anretning
9

Når retten er kommet ud af ovnen, så drys med frisk basilikum og så er der mad.

Velbekomme 🙂

Ingredienser

Til 4 personer
Til kyllingen
Pyntning og smag

Vejledning

One pot mad
1

Denne opskrift er til 4 personer

Kyllingefad med mango er meget nem at lave. Der er en lille smule forberedelse af grønsagerne, men herefter skal alt bare i et fad og i ovnen. En god ret i en travl hverdag og så er den sund samtidig. Mangoen spiller godt op til alle krydderierne, så du både får det stærke og søde. Kan du rigtig godt lide mango, så tilføj to til retten. Det bliver den ikke dårligere af. Retten kan være en lille smule stærk, og kan du ikke lide stærk mad, så kom lidt mindre krydderier i kokosmælken.

Jeg håber i kan lide retten og skriv gerne en kommentar 🙂

Sådan laver du kyllingefad med mango
2

Tænd ovnen på 200 grader varmluft

3

Fjern skralden fra løgene og del dem i 8-10 stykker

Fjern skralden fra 6 fed hvidløg og hak dem groft

Kom begge dele i et fad

4

Skræl gulerødderne. Del hver gulerod på langs, så du får 2 halvmåner. Skær gulerødderne i ca. 1 cm stykker.

Kom dem i fadet

5

Fjern skralden fra mangoen og skær den i tern. Det behøver ikke være så præcist.

Kom mangoerne op i fadet.

6

Dræn begge kikærter og hæld dem op til grønsagerne

Miks det hele rund med en ske

Kokossovs
7

Åben dåsen med kokosmælk og kom den op i en skål

Tilsæt karry, ingefær, salt, peber og måske chili

Pisk det hele rundt, så mælken bliver mere homogen.

Kom sovsen over grønsagerne

Kyllingen
8

Placer kyllingelårene ovenpå grønsagerne og kokossovsen

Krydder med lidt mere karry, samt salt og peber

Sæt hele retten i ovnen i 40 minutter

Anretning
9

Når retten er kommet ud af ovnen, så drys med frisk basilikum og så er der mad.

Velbekomme 🙂

Kyllingefad med mango