Forfattermaria
Bedømmelse

Brunch toast med fuldkornsbrød, spinat, tomat lidt ost og et spejlæg er en god måde at starte dagen på og så tager den ikke lang tid at lave. Denne opskrift er til 4 personer

Brunch toast - morgenmad og frokost med GastroUlven
Portions størrelser 1 Portion
Forberedelsestid 10 minutterKogetid/Bagetid 5 minutterTotal15 minutter
Brunch eller frokost til 4 personer
Brunch toast er et godt solidt måltid
1

Denne opskrift er til 4 personer

Jeg kan rigtig godt lide brunch og selvom man normalt ikke på en slankekur skal springe et måltid over. Så sker der ikke noget ved at gøre det en gang imellem. Denne ret kan også sagtens bruges til frokost. Kombination af spinat, tomat, ost og æg smager skønt, det vigtigste er bare at men krydrer spinaten godt for ellers bliver resten lidt flad i smagen. MEN pas også på det ikke bliver for meget.

Man kan sagtens bruge et pocheret æg hvis man vil, men spejlæg fungere rigtig godt og så er der større chance for det lykkedes hvis ikke man har prøvet det før. Prøv opskriften og skriv gerne en kommentar om hvad du synes.

Sådan laver du Gastroulvens brunch toast
2

Start med at tænde din ovn på 200 grader varmluft

Skær 4 skiver brød og læg dem på en brødrister. Rist dem på den ene side, til der er lidt streger. Du behøver ikke riste begge sider, da brødet også skal i ovnen.

3

Vask spinaten og find en pande frem.

Tænd for panden på fuld varme.

Når panden er varm, så kom spinaten på panden. Krydder med salt og peber.

Lad spinaten falde sammen og tag den af varmen.

4

Skær tomaterne i skiver.

Vej osten af.

5

Læg brødene på en bageplade

Fordel spinaten og tomatskiverne på brødene. Læg osten på.

6

Tør panden af som du lige har brugt til spinaten.

Tænd for den på fuld varme igen.

Når panden er varm, så tilsæt smørret og sæt brødene i ovnen. De skal have ca. 5-7 minutter.

Slå æggene ud på panden og skru ned på halv varme. Lag dem stege til hviden har sat sig.

7

Når osten er smeltet og blevet lidt brun, så tag brødene ud.

Placer spejlæggene ovenpå og nyd dem mens de er varme.

Ingredienser

Brunch eller frokost til 4 personer

Vejledning

Brunch toast er et godt solidt måltid
1

Denne opskrift er til 4 personer

Jeg kan rigtig godt lide brunch og selvom man normalt ikke på en slankekur skal springe et måltid over. Så sker der ikke noget ved at gøre det en gang imellem. Denne ret kan også sagtens bruges til frokost. Kombination af spinat, tomat, ost og æg smager skønt, det vigtigste er bare at men krydrer spinaten godt for ellers bliver resten lidt flad i smagen. MEN pas også på det ikke bliver for meget.

Man kan sagtens bruge et pocheret æg hvis man vil, men spejlæg fungere rigtig godt og så er der større chance for det lykkedes hvis ikke man har prøvet det før. Prøv opskriften og skriv gerne en kommentar om hvad du synes.

Sådan laver du Gastroulvens brunch toast
2

Start med at tænde din ovn på 200 grader varmluft

Skær 4 skiver brød og læg dem på en brødrister. Rist dem på den ene side, til der er lidt streger. Du behøver ikke riste begge sider, da brødet også skal i ovnen.

3

Vask spinaten og find en pande frem.

Tænd for panden på fuld varme.

Når panden er varm, så kom spinaten på panden. Krydder med salt og peber.

Lad spinaten falde sammen og tag den af varmen.

4

Skær tomaterne i skiver.

Vej osten af.

5

Læg brødene på en bageplade

Fordel spinaten og tomatskiverne på brødene. Læg osten på.

6

Tør panden af som du lige har brugt til spinaten.

Tænd for den på fuld varme igen.

Når panden er varm, så tilsæt smørret og sæt brødene i ovnen. De skal have ca. 5-7 minutter.

Slå æggene ud på panden og skru ned på halv varme. Lag dem stege til hviden har sat sig.

7

Når osten er smeltet og blevet lidt brun, så tag brødene ud.

Placer spejlæggene ovenpå og nyd dem mens de er varme.

Brunch toast