Forfattermaria
Bedømmelse

Mættende rugbrødssandwich med fetacream og kylling, samt hurtigsyltet rødløg. Utrolig hurtig og lækker

Rugbrødssandvich med fetacream og kylling fra GastroUlven
Portions størrelser 1 Portion
Forberedelsestid 2 minutterKogetid/Bagetid 13 minutterTotal15 minutter
Til kylling
Til fetacream
Sylte løg
Andre ingredienser
Lidt om denne opskrift
1

Denne opskrift er til 2 personer

Har man travlt en hverdag, så kan man sagtens lave en sandwich, som ikke er fyld med mayo 🙂 I denne opskrift er mayo skiftet ud med fetacream.

Vil man skære endnu mere ned på kalorier, så kan man udskifte fetacreamen med hytteost eller lave en skyrcream blandet med f.eks. timian og lidt hvidløg.

Denne opskrift kan også bruges til frokost fordi smagene blander sig på en god måde selvom den skal ligge mange timer i en madkasse.

Sådan laver du det
2

Start med at tænde op for en pande på fuld blus

Skær kyllingebrystet i strimler og put det i en pose og tilsæt olie, timian, salt og peber.

Find en brødrister og læg de 4 stykker rugbrød op på. Rist det på begge sider til det er godt ristet.

Når panden er varm, så læg kyllingestrimlerne på. Rør i dem undervejs... De skal have ca. 10-12 minutter

Pas på de ikke bliver tørre.

Syltet rødløg
3

Fjern skal fra rødløg og skær det over på langs og efterfølgende skær det i tynde skiver.

Læg rødløgene i en lille skål og tilsæt balsamico.

Brug dine hænder og massere løgene til de begynder at blive lidt bløde.. Tage måske 2 minutter

Fetacream
4

Put feta, skyr i en skål

Mas fetaen og skyren med en gaffel. Så fetaen er næsten helt most ud. Smag til med salt og peber

Anretning
5

Når kyllingestrimlerne er klare og rugbrødet er ristet så er det tid til at samle

Læg rugbrødet i bunden på tallerkenen.

Læg lidt fetacream ovenpå rugbrødet.

Ta halvdelen af rucolaen og læg ovenpå.

Fordel kyllingestrimlerne ovenpå rucolaen og læg fetacream og syltet løg ovenpå

Afslut med et låg af rugbrød

Velbekomme

Ingredienser

Til kylling
Til fetacream
Sylte løg
Andre ingredienser

Vejledning

Lidt om denne opskrift
1

Denne opskrift er til 2 personer

Har man travlt en hverdag, så kan man sagtens lave en sandwich, som ikke er fyld med mayo 🙂 I denne opskrift er mayo skiftet ud med fetacream.

Vil man skære endnu mere ned på kalorier, så kan man udskifte fetacreamen med hytteost eller lave en skyrcream blandet med f.eks. timian og lidt hvidløg.

Denne opskrift kan også bruges til frokost fordi smagene blander sig på en god måde selvom den skal ligge mange timer i en madkasse.

Sådan laver du det
2

Start med at tænde op for en pande på fuld blus

Skær kyllingebrystet i strimler og put det i en pose og tilsæt olie, timian, salt og peber.

Find en brødrister og læg de 4 stykker rugbrød op på. Rist det på begge sider til det er godt ristet.

Når panden er varm, så læg kyllingestrimlerne på. Rør i dem undervejs... De skal have ca. 10-12 minutter

Pas på de ikke bliver tørre.

Syltet rødløg
3

Fjern skal fra rødløg og skær det over på langs og efterfølgende skær det i tynde skiver.

Læg rødløgene i en lille skål og tilsæt balsamico.

Brug dine hænder og massere løgene til de begynder at blive lidt bløde.. Tage måske 2 minutter

Fetacream
4

Put feta, skyr i en skål

Mas fetaen og skyren med en gaffel. Så fetaen er næsten helt most ud. Smag til med salt og peber

Anretning
5

Når kyllingestrimlerne er klare og rugbrødet er ristet så er det tid til at samle

Læg rugbrødet i bunden på tallerkenen.

Læg lidt fetacream ovenpå rugbrødet.

Ta halvdelen af rucolaen og læg ovenpå.

Fordel kyllingestrimlerne ovenpå rucolaen og læg fetacream og syltet løg ovenpå

Afslut med et låg af rugbrød

Velbekomme

Rugbrødssandwich med fetacream og kylling