Forfattermaria
Bedømmelse

Simpel grønkålssalat er et eksempel på at salat ikke behøver at være indviklet og kompliceret. I denne salat er der 4 ingredienser og så tre ting til dressing. Prøv den til et godt stykke kød

Simpel grønkålssalat fra GastroUlven
PortionsstørrelsePortion
Prep Time10 minsTotal tid10 mins
Salat behøver hverken at være svært eller kedeligt
1

Denne opskrift er til 2 personer

Her kommer en let efterårssalat med få ingredienser. Den passer perfekt til en god bøf eller et stykke andebryst. Det vigtigst ved salater generelt er at man tilpasser ingredienserne så der både er noget surt, sødt, salt og bittert i den. For så vil den føles som komplet. Smide gerne en kommentar 🙂

Sådan laver du den
2

Vask og rip grønkålen fra stængerne. Skær det grov med en kniv

Halver og skær rødløget i halve ringe

Ta det halve af et bundt persille og hak det fint

3

Miks de tre ingredienser sammen i en skål

Skær granatæblet over i to dele. Bank kernerne og saften udover grønkålen og de andre ingredienser med en ske. Pas på du ikke slår dig selv på fingrene. Hvis der kommer lidt af det hvide med ned i salat så skal det gerne fjernes. Det smager ikke så godt.

Hold lidt af granatæblekerner tilbage til topping.

Hæld olie, balsamico og frisk kværnet peber udover salaten og vend det hele rundt.

Pynt med lidt flere granatæblekerner og mandlerne

Ingredients

Directions

Salat behøver hverken at være svært eller kedeligt
1

Denne opskrift er til 2 personer

Her kommer en let efterårssalat med få ingredienser. Den passer perfekt til en god bøf eller et stykke andebryst. Det vigtigst ved salater generelt er at man tilpasser ingredienserne så der både er noget surt, sødt, salt og bittert i den. For så vil den føles som komplet. Smide gerne en kommentar 🙂

Sådan laver du den
2

Vask og rip grønkålen fra stængerne. Skær det grov med en kniv

Halver og skær rødløget i halve ringe

Ta det halve af et bundt persille og hak det fint

3

Miks de tre ingredienser sammen i en skål

Skær granatæblet over i to dele. Bank kernerne og saften udover grønkålen og de andre ingredienser med en ske. Pas på du ikke slår dig selv på fingrene. Hvis der kommer lidt af det hvide med ned i salat så skal det gerne fjernes. Det smager ikke så godt.

Hold lidt af granatæblekerner tilbage til topping.

Hæld olie, balsamico og frisk kværnet peber udover salaten og vend det hele rundt.

Pynt med lidt flere granatæblekerner og mandlerne

Simpel grønkålssalat