Forfattermaria
Bedømmelse

Scrambleggs med røget laks er en hurtig og sund morgenmad eller frokost, som er fuld af proteiner og smag, som vil holde dig mæt til næste måltid

Scrambleggs med røget laks fra Gastroulven
Portions størrelser 1 Portion
Forberedelsestid 5 minutterKogetid/Bagetid 5 minutterTotal10 minutter
Hvorfor er æg godt til morgenmad
1

Denne opskrift er til en person

Denne opskrift er så let at lave om morgen og det tager ikke meget længere tid end at hælde noget færdig yoghurt op i en skål 🙂 Grunden til det er godt at spise æg om morgen er der flere årsager til. Bl.a. så er der en god mængde protein i æg og da man gerne i et vægttab skal fordele proteinen over hele dagen for ikke at blive for sulten, så er æg godt. Samtidig hjælper æg også med til at stabilisere dit blodsukker, så din krop får ro til at tabe sig. For det tredje, så kan man så meget med æg at det behøver ikke blive kedeligt.

Sådan laver du det
2

Miks æg, mælk og salt og peber i en skål

Varm en pande op på fuld varme

3

Skær forårsløg i små triller

Pluk laksen i mindre stykker og find nogle basilikum blade

4

Når panden er varm, skal du skrue ned på halv blus

Hæld æggemassen på

Rør let i den hele tiden, så den bliver brækket op. Når massen er halv tilberedt, så sluk for komfuret og lad den stå på eftervarmen i 1 minut

Anretning
5

Hæld æggemassen op i en skål. Prøv ikke at få væsken med.... det gør det hele lidt vandet 🙂

Fordel laksen, forårsløg og basilikum ud over

Nyd retten i fulde drag

God fornøjelse 🙂

Ingredienser

Vejledning

Hvorfor er æg godt til morgenmad
1

Denne opskrift er til en person

Denne opskrift er så let at lave om morgen og det tager ikke meget længere tid end at hælde noget færdig yoghurt op i en skål 🙂 Grunden til det er godt at spise æg om morgen er der flere årsager til. Bl.a. så er der en god mængde protein i æg og da man gerne i et vægttab skal fordele proteinen over hele dagen for ikke at blive for sulten, så er æg godt. Samtidig hjælper æg også med til at stabilisere dit blodsukker, så din krop får ro til at tabe sig. For det tredje, så kan man så meget med æg at det behøver ikke blive kedeligt.

Sådan laver du det
2

Miks æg, mælk og salt og peber i en skål

Varm en pande op på fuld varme

3

Skær forårsløg i små triller

Pluk laksen i mindre stykker og find nogle basilikum blade

4

Når panden er varm, skal du skrue ned på halv blus

Hæld æggemassen på

Rør let i den hele tiden, så den bliver brækket op. Når massen er halv tilberedt, så sluk for komfuret og lad den stå på eftervarmen i 1 minut

Anretning
5

Hæld æggemassen op i en skål. Prøv ikke at få væsken med.... det gør det hele lidt vandet 🙂

Fordel laksen, forårsløg og basilikum ud over

Nyd retten i fulde drag

God fornøjelse 🙂

Scrambleggs med røget laks