Jeg har været det her igennem

Det er ikke tom snak, når jeg kommer med mine råd og hjælp til hvordan du kan ændre dit liv. Jeg kender det godt selv, man tænker du har ikke prøvet det samme som mig hvordan ved du hvad man føler. Det er rigtigt man ved ikke hvordan en andre person føler, med mindre man har prøvet det samme. Jeg kender godt følelserne om at fejle omkring ens vægt. Prøve kurer som ikke dur. Føle sig forkert. Men selvom jeg selv er blevet mindre, så vil jeg ikke opfordre alle til at blive det. Har du det godt som plus size og ikke ønsker at ændre dig, så har jeg stor respekt for det.

Min mand og jeg tog rejsen sammen

Mig og min mand endte med at tage denne rejse sammen, selvom det faktisk ikke var meningen fra starten. Jeg har som kvinde skulle kæmpe meget mere for at få vægten ned og skulle træne og tænke en del over hvad jeg spiser. Min mand kunne “nøjes” med at spise min mad og så være fysisk på arbejde. Selvfølgelig synes jeg det er snyd, men der er bare forskel på mænd og kvinders kroppe og fysik. Mænd taber sig bare nemmere, det kan vi ikke lave om på.

Vi har som par tabt 88 kilo. Jeg har taget de 48 og min mand 40 kilo og det har ændret vores ydre og indre. Men som par er vi stærkere nu. Havde min mand ikke været interesseret i at spise min mad og gerne ville have haft det mad vi fik før. Så havde jeg gjort det her selv, for sådan er jeg, men det var klart nemmere når han var med på det.

Det er en bid af mig, som du læser om her

Så når du læser mine opskrifter og mine råd. Så er det baseret på mine erfaringer i denne proces og så er det de opskrifter som vi spiser til dagligt. Nogle synes det er meget fornem mad vi får og forstår ikke jeg gider lave den salgs mad i hverdagen. Jeg ser det nærmest som en investering i min krop, som giver mig overskud til andet. Samtidig er det også et pusterum fra hverdagen.