De gode kalorier til både dit krop og sind

Ja der findes gode kalorier… tro det eller lad være

Når man vil tabe sig, kan man hurtigt blive fortabt i det med, du skal bare spise mindre kalorier. Du skal også huske på de gode kalorier.

Gode kalorier findes både i de sunde råvarer som gavner din krop og så findes der de gode kalorier for din psyke.

Fysiske gode kalorier er dem som nærer din krop. Giver den brændstof, så du kan gøre det du vil til næste måltid. Uden at være sulten.

Der er nogle råvarer som er høje i kalorier, så som kikærter og avokado. Men de nære din krop, sørger for du er mæt og man kan faktisk lave begge dele om til kage hvis man vil (nå det er en anden snak)

Nogle kalorier skal man unde sig selv… Så som f.eks. chokolade, som ja er høj i kalorierne. Men det giver også kroppen positiv stoffer og vitaminer som man ikke skal se bort fra. Igen er det et spørgsmål om kvalitet og mængde. Mens jeg tabte mig spiste jeg nogle gange lidt mørk chokolade om morgen til min chiagrød og 1 eller 2 stykker 5 grams mørk chokolade om aftenen, så man ikke følte man skulle mangle noget. For det skal du ikke…

Jeg er træt af at når man skal ændre sig liv, så er der nogle ting der skal lukkes ude.. Det skal det ikke. Hvis du vælger at lukke noget ude, så er det dit valg ikke fordi en eller anden kur siger det.

Skriv gerne en kommentar med din holdning omkring dette her emne.. Gætter på jeg ikke er den eneste 🙂