Forfattermaria
Bedømmelse

Grønkålspandekager er gode til både aftensmad, frokost eller som snack. De kan sagtens hold 3 dage i køleskabet. Så når du er i gang så lav en god portion. Giver ca. 10-12 ruller

Grønkålspandekager med tunfyld
Portions størrelser 1 Portion
Forberedelsestid 10 minutterKogetid/Bagetid 15 minutterTotal25 minutter
Grønkålspandekager
Tunfyld
Lidt info om denne opskrift
1

Opskriften giver ca. 10-12 ruller

Denne opskrift giver mange tunruller. Det kan variere lidt hvor mange alt efter hvor stor en pande man bruger til pandekagerne. Det skulle gerne give omkring 10-12 pandekager.

For at få den rette mænge, så skal man spise 3 til aftensmad og 2 hvis det er til frokost og 1 hvis det er som en snack. For at være ærlig så er det ikke altid jeg kan spise så meget til aftensmad og får du det ligesom mig. Så stop med at spise, det vigtigste er bare at du ikke spiser for meget.

Grønkålspandekager
2

Det er meget nemt

Put alle ingredienserne i en blender og blend det til en homogen masse.

Varm en pande op (jeg bruger gerne en pandekagepande 15 cm i diameter) med lidt smør. Hæld noget af dejen på panden i et tyndt lag.

Bag pandekagen i ca. 3-4 minutter, så du kan se at den begynder at blive fast. Vend pandekagen og giv den 1 minut på den anden side, så den ene side ikke bliver meget brun.

Forsæt sådan indtil dejen er brugt

Tunfyld
3

Hak og snit alle grønsagerne.

Put det hele i en skål og mix det sammen med hytteost, skyr og de andre ingredienser og smag til.

Anretning
4

Vend den flotte lysegrønne side nedad på brættet og læg ca. 1-2 spsk. fyld på den mørke side. Vend siderne ind på pandekagen og rul den. Så den bliver lukket.

Forsæt indtil der ikke er flere 🙂 og nyd dem.

Ingredienser

Grønkålspandekager
Tunfyld

Vejledning

Lidt info om denne opskrift
1

Opskriften giver ca. 10-12 ruller

Denne opskrift giver mange tunruller. Det kan variere lidt hvor mange alt efter hvor stor en pande man bruger til pandekagerne. Det skulle gerne give omkring 10-12 pandekager.

For at få den rette mænge, så skal man spise 3 til aftensmad og 2 hvis det er til frokost og 1 hvis det er som en snack. For at være ærlig så er det ikke altid jeg kan spise så meget til aftensmad og får du det ligesom mig. Så stop med at spise, det vigtigste er bare at du ikke spiser for meget.

Grønkålspandekager
2

Det er meget nemt

Put alle ingredienserne i en blender og blend det til en homogen masse.

Varm en pande op (jeg bruger gerne en pandekagepande 15 cm i diameter) med lidt smør. Hæld noget af dejen på panden i et tyndt lag.

Bag pandekagen i ca. 3-4 minutter, så du kan se at den begynder at blive fast. Vend pandekagen og giv den 1 minut på den anden side, så den ene side ikke bliver meget brun.

Forsæt sådan indtil dejen er brugt

Tunfyld
3

Hak og snit alle grønsagerne.

Put det hele i en skål og mix det sammen med hytteost, skyr og de andre ingredienser og smag til.

Anretning
4

Vend den flotte lysegrønne side nedad på brættet og læg ca. 1-2 spsk. fyld på den mørke side. Vend siderne ind på pandekagen og rul den. Så den bliver lukket.

Forsæt indtil der ikke er flere 🙂 og nyd dem.

Grønkålspandekager med tunfyld