Forfattermaria
Bedømmelse

Jeg elsker fisk og jeg kan rigtig godt lide salater, hvor man får alle smagsnuancer med og det gør du i den grad her. Denne opskrift er til 2 personer

Ørredsalat ra Gastroulven - Sund mad i balance
PortionsstørrelsePortion
Prep Time10 minsKoge/bage tid 5 minsTotal tid15 mins
Til 2 personer
Dressing
Ørredsalat en dejlig let ret, som kan spises hele året rundt
1

Denne opskrift er til 2 personer

Ørredsalat.. Kan det blive bedre.... Jeg elsker fisk og jeg kan rigtig godt lide salater, hvor man får alle smagsnuancer med. Du får det fede fra ørreden, det krydret fra dressingen, det friske fra salaterne, det syrlig fra citronkålen og så det pebrede fra karsen og den er ikke kun til pynt, ligesom dilden heller ikke er. De skal gerne med for at få balance på salaten

Sådan laver du salaten
2

Start med at snitte hvidkålen rigtig fint og kom den i en skål. Kom skal af en hel citron og saft af en halv ned til hvidkålen sammen med 1/4 tsk. salt. Knus med fingere hvidkålen, så den begynder at blive blødere. Går det i 2 minutter

Snit icebergsalaten fint

Vask feldsalaten

Dræn aspargesen

Dressing
3

Bland alle ingredienserne og smag til med salt og peber.. Husk dressingen godt må smage af noget og den må faktisk gerne være for stærk. Salaten tager rigtig meget smag.

Ørreden
4

Find en pande og sæt den over fuld varme

Når panden er varm tilsættes smørret. Lad det smelte

Kom ørreden på panden og krydder med salt og peber

Lad den stege halvt igennem. Vend den derefter og give den 1/2 - 1 minut på panden, på den anden side. Sluk herefter og lad den stå på eftervarmen i 3-4 minutter

Anretning
5

Fordel dressingen på tallerkenerne i bunden og bred den lidt ud.

Placer derpå icebergsalat og citronhvidkålen

Læg lidt af feldsalaten på.

Pluk ørreden i nogle fine stykker og fordel dem oven på salaten

Kom herefter mere af feldsalaten på samt asparges, dild og karse. Fordel det rundt på tallerkenen

Så er retten klar til at spise.. Velbekomme 🙂

Ingredients

Til 2 personer
Dressing

Directions

Ørredsalat en dejlig let ret, som kan spises hele året rundt
1

Denne opskrift er til 2 personer

Ørredsalat.. Kan det blive bedre.... Jeg elsker fisk og jeg kan rigtig godt lide salater, hvor man får alle smagsnuancer med. Du får det fede fra ørreden, det krydret fra dressingen, det friske fra salaterne, det syrlig fra citronkålen og så det pebrede fra karsen og den er ikke kun til pynt, ligesom dilden heller ikke er. De skal gerne med for at få balance på salaten

Sådan laver du salaten
2

Start med at snitte hvidkålen rigtig fint og kom den i en skål. Kom skal af en hel citron og saft af en halv ned til hvidkålen sammen med 1/4 tsk. salt. Knus med fingere hvidkålen, så den begynder at blive blødere. Går det i 2 minutter

Snit icebergsalaten fint

Vask feldsalaten

Dræn aspargesen

Dressing
3

Bland alle ingredienserne og smag til med salt og peber.. Husk dressingen godt må smage af noget og den må faktisk gerne være for stærk. Salaten tager rigtig meget smag.

Ørreden
4

Find en pande og sæt den over fuld varme

Når panden er varm tilsættes smørret. Lad det smelte

Kom ørreden på panden og krydder med salt og peber

Lad den stege halvt igennem. Vend den derefter og give den 1/2 - 1 minut på panden, på den anden side. Sluk herefter og lad den stå på eftervarmen i 3-4 minutter

Anretning
5

Fordel dressingen på tallerkenerne i bunden og bred den lidt ud.

Placer derpå icebergsalat og citronhvidkålen

Læg lidt af feldsalaten på.

Pluk ørreden i nogle fine stykker og fordel dem oven på salaten

Kom herefter mere af feldsalaten på samt asparges, dild og karse. Fordel det rundt på tallerkenen

Så er retten klar til at spise.. Velbekomme 🙂

Ørredsalat