Forfattermaria
Bedømmelse

Pina colada mysli med dehydreret ananas, banan samt ristet kokos, sesamfrø og cashewnødder. Så kan du komme til sydens sol fra morgenstunden. Denne opskrift er til 1 uge for en person, måske lidt mere 🙂

Pina colada mysli - morgenmad ide fra Gastroulven
Portions størrelser 1 Portion
Forberedelsestid 3 minutterKogetid/Bagetid 7 minutterTotal10 minutter
Pina colada mysli - hurtig og anderledes mysli
1

En anderledes morgenmads mysli, som også kan bruges som crunch på en kage, ovenpå en æbledessert. Der er flere muligheder. Denne mysli har en fantastisk balance af alle de smage som man kender fra en pina colada og ovenpå en chiagrød, skyr/yoghurt, hjemmelavet bananpære yoghurt. Så afslutter det måltidet så godt.

I denne opskrift bruger jeg en dehydrator til at lave mine tørret ananas og bananer . Det er et værktøj som kan være godt at investere i hvis man gerne vil tabe sig. for det åbner mange muligheder for sundt slik og søde indslag som er bedre for dit blodsukker end almindelig sukker. Det eneste som man skal huske på er at når man dehydrerer frugt, så binder man også sukkerstofferne, men det er bedre for dig end almindelig sukker og du får nogle bonus ting som vitaminer og mineraler samtidig. En dehydrator koster fra 200 kr. og op efter, men jeg synes klart den er værd at investere i. Du kan også sagtens tørre dine ananas og bananskiverne i ovnen, det kan også fint lade sig gøre.

Tørret/dehydreret ananas og bananskiver i dehydrator
2

Skæl ananassen, skær den i tynde skiver og del hver skive i 6-8 stykker

Skræl bananen og skær den i tynde skiver

Læg alt frugten op i dehydratoren og lad det dehydrere ved 50-55 grader i ca. 12-14 timer

Jeg plejer gerne at gøre dette natten over

Tørret/dehydreret ananas og bananskiver i ovnen
3

Skæl ananassen, skær den i tynde skiver og del hver skive i 6-8 stykker

Skræl bananen og skær den i tynde skiver

Læg alt frugten op på en bageplade med bagepapir

Bag frugten ved 50 grader i 7-8 timer

Ristning af de øvrige ingredienser
4

Kom den revne kokos, sesamfrø og grovhakket cashewnødder på en pande og lad dem få farve, uden af de bliver sorte

Når de er gyldne, så kom dem i en skål

Hæld havregrynene på en pande og lad dem også få lidt farve i 3-4 minutter

Kom dem op i skålen sammen med de andre ting

Samling af mysli
5

Når de ristede ingredienser er kolde, kommer du de dehydreret ananas og banan skiver ned i blandingen og vend det hele godt rundt

Opbevar det i et tætsluttet glas eller en skål med låg

Ingredienser

Vejledning

Pina colada mysli - hurtig og anderledes mysli
1

En anderledes morgenmads mysli, som også kan bruges som crunch på en kage, ovenpå en æbledessert. Der er flere muligheder. Denne mysli har en fantastisk balance af alle de smage som man kender fra en pina colada og ovenpå en chiagrød, skyr/yoghurt, hjemmelavet bananpære yoghurt. Så afslutter det måltidet så godt.

I denne opskrift bruger jeg en dehydrator til at lave mine tørret ananas og bananer . Det er et værktøj som kan være godt at investere i hvis man gerne vil tabe sig. for det åbner mange muligheder for sundt slik og søde indslag som er bedre for dit blodsukker end almindelig sukker. Det eneste som man skal huske på er at når man dehydrerer frugt, så binder man også sukkerstofferne, men det er bedre for dig end almindelig sukker og du får nogle bonus ting som vitaminer og mineraler samtidig. En dehydrator koster fra 200 kr. og op efter, men jeg synes klart den er værd at investere i. Du kan også sagtens tørre dine ananas og bananskiverne i ovnen, det kan også fint lade sig gøre.

Tørret/dehydreret ananas og bananskiver i dehydrator
2

Skæl ananassen, skær den i tynde skiver og del hver skive i 6-8 stykker

Skræl bananen og skær den i tynde skiver

Læg alt frugten op i dehydratoren og lad det dehydrere ved 50-55 grader i ca. 12-14 timer

Jeg plejer gerne at gøre dette natten over

Tørret/dehydreret ananas og bananskiver i ovnen
3

Skæl ananassen, skær den i tynde skiver og del hver skive i 6-8 stykker

Skræl bananen og skær den i tynde skiver

Læg alt frugten op på en bageplade med bagepapir

Bag frugten ved 50 grader i 7-8 timer

Ristning af de øvrige ingredienser
4

Kom den revne kokos, sesamfrø og grovhakket cashewnødder på en pande og lad dem få farve, uden af de bliver sorte

Når de er gyldne, så kom dem i en skål

Hæld havregrynene på en pande og lad dem også få lidt farve i 3-4 minutter

Kom dem op i skålen sammen med de andre ting

Samling af mysli
5

Når de ristede ingredienser er kolde, kommer du de dehydreret ananas og banan skiver ned i blandingen og vend det hele godt rundt

Opbevar det i et tætsluttet glas eller en skål med låg

Pina colada mysli