Forfattermaria
Bedømmelse

Blomkålsgryde med kidneybønner og oksekød er en hverdagsret med masse af smag og som kan være en del af din kost i et vægttab. Denne opskrift er til 4 personer

Blomkålsgryde med kidneybønner og oksekød Gastroulven aftensmad
Portions størrelser 1 Portion
Forberedelsestid 5 minutterKogetid/Bagetid 25 minutterTotal30 minutter
Til 4 personer
Få smag ind i hverdagen også i slankekost
1

Denne opskrift er til 4 personer

Denne ret blomkålsgryde med kidneybønner og oksekød er en ret med en masse smag, som er nem at lave og så indeholder den en masse gode ting. Jeg kan rigtig godt lide mad med smag og specielt hvis man skal tabe sig. Så gælder det om at få smag ind i maden og i stedet for at bruge store mængder af fedt, så som fløde og smør. så kan man bruge krydderier og det skal man ikke være bange for. Det hele handler om balance og det er noget man skal lære i køkkenet.

Sådan laver du retten
2

Start med at pille og hakke løgene i grove tern

Pil hvidløget og skær det i tynde skiver

Vask og bræk blomkålen op i mundrette buketter

3

Find en pande med høje kanter eller evt. en gryde

Start den op på høj varme og tilsæt smørret

Når smørret et smeltet tilsætter du paprika, spidskommen, rosmarin, løg og hvidløg

Lad det stege i 2-3 minutter

4

Tilsæt blomkålsbuketterne og lad dem stege 5 minutter ved høj varme

Krydder med salt og peber

5

Skær imens de soltørret tomater i strimler

Åben og dræn de røde kidney bønner.

6

Tilsæt de soltørret tomater, samt kidney bønnerne til retten.

Lad dem stege 2 minutter

Tilsæt de 2 ds. hakket tomater, samt 1 ds vand så du får alt tomaten med 🙂

Krydder igen med salt og peber

Lad retten koge ved medium varme i 10 minutter

Bøfferne
7

Mens retten koge, kan du stege bøfferne.

Find i pande og start den op på hård varme. Tilsæt olien og lad den blive varm

Krydder bøfferne med salt og peber

Steg bøfferne (alt efter tykkelse) ca. 1,5-2 minutter på hver side eller som du kan lide dem.

Læg dem til side indtil vi skal gøre retten færdig

Anretning
8

Smag sovsen til med salt og peber

Tilsæt rucolaen og rør det ind i retten. Sluk for varmen

Skær bøfferne op i strimler. Hvis det er kan du røre nogle af strimlerne ind i retten ellers kan du ligge dem ovenpå som jeg har gjort.

Server retten mens den er dejlig varm.

Velbekomme 🙂

Ingredienser

Til 4 personer

Vejledning

Få smag ind i hverdagen også i slankekost
1

Denne opskrift er til 4 personer

Denne ret blomkålsgryde med kidneybønner og oksekød er en ret med en masse smag, som er nem at lave og så indeholder den en masse gode ting. Jeg kan rigtig godt lide mad med smag og specielt hvis man skal tabe sig. Så gælder det om at få smag ind i maden og i stedet for at bruge store mængder af fedt, så som fløde og smør. så kan man bruge krydderier og det skal man ikke være bange for. Det hele handler om balance og det er noget man skal lære i køkkenet.

Sådan laver du retten
2

Start med at pille og hakke løgene i grove tern

Pil hvidløget og skær det i tynde skiver

Vask og bræk blomkålen op i mundrette buketter

3

Find en pande med høje kanter eller evt. en gryde

Start den op på høj varme og tilsæt smørret

Når smørret et smeltet tilsætter du paprika, spidskommen, rosmarin, løg og hvidløg

Lad det stege i 2-3 minutter

4

Tilsæt blomkålsbuketterne og lad dem stege 5 minutter ved høj varme

Krydder med salt og peber

5

Skær imens de soltørret tomater i strimler

Åben og dræn de røde kidney bønner.

6

Tilsæt de soltørret tomater, samt kidney bønnerne til retten.

Lad dem stege 2 minutter

Tilsæt de 2 ds. hakket tomater, samt 1 ds vand så du får alt tomaten med 🙂

Krydder igen med salt og peber

Lad retten koge ved medium varme i 10 minutter

Bøfferne
7

Mens retten koge, kan du stege bøfferne.

Find i pande og start den op på hård varme. Tilsæt olien og lad den blive varm

Krydder bøfferne med salt og peber

Steg bøfferne (alt efter tykkelse) ca. 1,5-2 minutter på hver side eller som du kan lide dem.

Læg dem til side indtil vi skal gøre retten færdig

Anretning
8

Smag sovsen til med salt og peber

Tilsæt rucolaen og rør det ind i retten. Sluk for varmen

Skær bøfferne op i strimler. Hvis det er kan du røre nogle af strimlerne ind i retten ellers kan du ligge dem ovenpå som jeg har gjort.

Server retten mens den er dejlig varm.

Velbekomme 🙂

Blomkålsgryde med kidneybønner og oksekød