Forfattermaria
Bedømmelse

Revet æbledessert er hurtig og let dessert, som kun tager 15 minutter at lave.

Revet æbledessert fra GastroUlven
Portions størrelser 1 Portion
Forberedelsestid 15 minutterTotal15 minutter
Til 4 personer
Dessert behøver ikke tage lang tid
1

Denne opskrift er til 4 personer

Dessert er en af de ting, som skiller vandene. Nogle elsker at spise dessert, men tør ikke lave det. Nogle elsker at lave det, men er ikke så vild med at spise det. Nogle er slet ikke til dessert og andre vil ikke spise dessert pga. sukkermængden... Der er mange meninger omkring dessert. Jeg elsker at lave det og også at spise det og for mig skal der være balance i en dessert. Denne dessert er hurtig at lave, kun ca. 15 minutter. Jeg bruger købe makroner denne gang og det er kun for at holde tiden nede... Har du lyst til at bage makroner selv, så kan jeg kun anbefale det 🙂 Håber du kan lide denne lille dessert

Sådan laver du desserten
2

Find en lille pande og sæt den over mellem varme.

Hæld honning og havregryn på panden når den er varm og lad det riste i ca. 5 minutter, til havregrynene er blevet lidt gyldenbrune. Rør i dem en gang imellem

3

Imens havregrynene er på panden, så kan du blande skyr, yoghurt og vaniljepulver i en lille skål. Rør det godt rundt

Stil det til side

4

Ta havregrynene af panden og lad dem køle lidt af på en tallerken

Riv de tre æbler med skal på, på den grove side af rivejernet, ned i en lille skål

Riv skallen af appelsinen ned til æblerne, men gem lidt til topping.

Pres saften af appelsinen og vend det hele rundt.

Appelsinen hjælper med til så æblerne ikke bliver så hurtigt brune

Anretning
5

Find 4 champagneskåle, almindelig små skåle eller glas

Fordel 2 1/2 makron, som let knuses ned i hver skål

Fordel æblerne på de 4 portioner. Sørg for ikke at få alt for meget væde med, men lidt skal der

Fordel skyr cremen ovenpå og drys til sidst med de ristet havregryn og appelsinskal

Velbekomme 🙂

Ingredienser

Til 4 personer

Vejledning

Dessert behøver ikke tage lang tid
1

Denne opskrift er til 4 personer

Dessert er en af de ting, som skiller vandene. Nogle elsker at spise dessert, men tør ikke lave det. Nogle elsker at lave det, men er ikke så vild med at spise det. Nogle er slet ikke til dessert og andre vil ikke spise dessert pga. sukkermængden... Der er mange meninger omkring dessert. Jeg elsker at lave det og også at spise det og for mig skal der være balance i en dessert. Denne dessert er hurtig at lave, kun ca. 15 minutter. Jeg bruger købe makroner denne gang og det er kun for at holde tiden nede... Har du lyst til at bage makroner selv, så kan jeg kun anbefale det 🙂 Håber du kan lide denne lille dessert

Sådan laver du desserten
2

Find en lille pande og sæt den over mellem varme.

Hæld honning og havregryn på panden når den er varm og lad det riste i ca. 5 minutter, til havregrynene er blevet lidt gyldenbrune. Rør i dem en gang imellem

3

Imens havregrynene er på panden, så kan du blande skyr, yoghurt og vaniljepulver i en lille skål. Rør det godt rundt

Stil det til side

4

Ta havregrynene af panden og lad dem køle lidt af på en tallerken

Riv de tre æbler med skal på, på den grove side af rivejernet, ned i en lille skål

Riv skallen af appelsinen ned til æblerne, men gem lidt til topping.

Pres saften af appelsinen og vend det hele rundt.

Appelsinen hjælper med til så æblerne ikke bliver så hurtigt brune

Anretning
5

Find 4 champagneskåle, almindelig små skåle eller glas

Fordel 2 1/2 makron, som let knuses ned i hver skål

Fordel æblerne på de 4 portioner. Sørg for ikke at få alt for meget væde med, men lidt skal der

Fordel skyr cremen ovenpå og drys til sidst med de ristet havregryn og appelsinskal

Velbekomme 🙂

Revet æbledessert