Forfattermaria
Bedømmelse

Hjemmelavet er nu bedst og min gourmet kyllingeburger er lækker, når du vil have kvalitets fastfood som mætter. Denne opskrift er til 4 personer

Gourmet kyllingeburger fra GastroUlven
PortionsstørrelsePortion
Prep Time10 minsKoge/bage tid 20 minsTotal tid30 mins
4 personer
Dressing
Hjemmelavet gourmet kyllingeburger - en helt anden smag
1

Denne opskrift er til 4 personer

Man kan sagtens få nogle gode købeburgere. Men man kan sagtens lave dem selv. I denne version bruger jeg grønkål som salat, kylling som kød og serrano skinke som bacon. samt en sennepsdressing.

Denne burger er fyldt med proteiner og ikke mindste smag og så mætter den. Mig og min mand bor på landet og for os tager det altid ca. 30-40 minutter hvis vi skal have fastfood.. Her får vi også fastfood men bare sundere på den samme tid. Det kræver selvfølgelig at man har tingen hjemme. Husk hvis du ikke har alle tingene, så skift lidt ud. Det er jo kun fantasien der sætter grænserne.

Du kan finde opskriften på mine ølandsburgerbolle her på hjemmesiden under Opskrifter - brød

Sådan laver du burgeren
Kyllingen
2

Tænd din ovn på 200 grader

Syltet løg
3

Pil løget og skær det ud i ringe og kom dem i en skål

Hæld balsamico udover løgene og lad dem stå og marinere indtil de skal bruges

Kyllingen
4

Krydder kyllingerne med salt, peber og tørret timian. Så de er dækket

Kom dem i ovnen og lad dem få ca. 15-20 minutter. Alt efter tykkelse

Skal det gå hurtigere så brug kyllingeinderfilet - De skal kun have 10 minutter 🙂

Dressing
5

Bland alle ingredienser sammen og smag dressingen til. Den må gerne smage af noget, da de andre ting er lidt fersk.

Serrano bacon
6

Find en pande og start den op på fuld varme.

Når den er varm, så ligger du skiverne af serrano skinken på og lader dem stege til de sprøde eller de er som du vil have dem.

Når de er færdige, lægges de op på en tallerken med lidt køkkenrulle

Grønkål
7

Vask og rib grønkålen og riv den i store stykker

Anretning
8

Når kyllingen er færdig, så tag den ud af ovnen og lad den hvile 2-3 minutter

Skru ovnen ned til 175 grader og sæt burgerbollerne ind i 5 minutter

9

Skær kyllingefileterne i skiver

Ta burgerboller ud af ovnen og skær dem igennem

Smør dressing, på både top og bund

Kom grønkålen på bunden - herefter kylling - serrano bacon - syltede løg og så til sidst låget

Velbekomme 🙂

Ingredients

4 personer
Dressing

Directions

Hjemmelavet gourmet kyllingeburger - en helt anden smag
1

Denne opskrift er til 4 personer

Man kan sagtens få nogle gode købeburgere. Men man kan sagtens lave dem selv. I denne version bruger jeg grønkål som salat, kylling som kød og serrano skinke som bacon. samt en sennepsdressing.

Denne burger er fyldt med proteiner og ikke mindste smag og så mætter den. Mig og min mand bor på landet og for os tager det altid ca. 30-40 minutter hvis vi skal have fastfood.. Her får vi også fastfood men bare sundere på den samme tid. Det kræver selvfølgelig at man har tingen hjemme. Husk hvis du ikke har alle tingene, så skift lidt ud. Det er jo kun fantasien der sætter grænserne.

Du kan finde opskriften på mine ølandsburgerbolle her på hjemmesiden under Opskrifter - brød

Sådan laver du burgeren
Kyllingen
2

Tænd din ovn på 200 grader

Syltet løg
3

Pil løget og skær det ud i ringe og kom dem i en skål

Hæld balsamico udover løgene og lad dem stå og marinere indtil de skal bruges

Kyllingen
4

Krydder kyllingerne med salt, peber og tørret timian. Så de er dækket

Kom dem i ovnen og lad dem få ca. 15-20 minutter. Alt efter tykkelse

Skal det gå hurtigere så brug kyllingeinderfilet - De skal kun have 10 minutter 🙂

Dressing
5

Bland alle ingredienser sammen og smag dressingen til. Den må gerne smage af noget, da de andre ting er lidt fersk.

Serrano bacon
6

Find en pande og start den op på fuld varme.

Når den er varm, så ligger du skiverne af serrano skinken på og lader dem stege til de sprøde eller de er som du vil have dem.

Når de er færdige, lægges de op på en tallerken med lidt køkkenrulle

Grønkål
7

Vask og rib grønkålen og riv den i store stykker

Anretning
8

Når kyllingen er færdig, så tag den ud af ovnen og lad den hvile 2-3 minutter

Skru ovnen ned til 175 grader og sæt burgerbollerne ind i 5 minutter

9

Skær kyllingefileterne i skiver

Ta burgerboller ud af ovnen og skær dem igennem

Smør dressing, på både top og bund

Kom grønkålen på bunden - herefter kylling - serrano bacon - syltede løg og så til sidst låget

Velbekomme 🙂

Gourmet kyllingeburger