Forfattermaria
Bedømmelse

Krydret linsepastasalat med svinekotelet er en dejlig efterårsret med kraftige smage, som kan give en varmen igen efter en kold dag. Hurtig at lave til 2 personer

linsepastasalat med svinekotelet
Portions størrelser 1 Portion
Forberedelsestid 5 minutterKogetid/Bagetid 15 minutterTotal20 minutter
Opskrift til 2 personer
Til salaten
Til dressing
Pastasalat med smag og protein
1

Denne opskrift er til 2 personer og måske er der salat til madpakken også 🙂

Her har vi en middagssalat hvor du ikke behøver andet end den og et stykke kød. Du får det hele hvad du har brug for. Jeg bruger her rød linsepasta, kan købes i Kvickly, for at få proteinmængden lidt op. Men du kan også bruge almindelig fuldkornspasta hvis du vil

Sådan laver du linsepastasalat med svinekotelet
2

Start med at tænde din ovn på 200 grader

Sæt en gryde over med varm vand på høj varme.

Find en pande og kom den over for fuld varm

3

Hæld olie på panden når den er varm.

Krydder svinekoteletten med salt og peber på begge sider, kom den på panden og lad den brune af på begge sider. Sæt koteletten i ovnen i 12-15 minutter alt efter tykkelse

Når vandet koger, tilsættes godt med salt, ca. 10 gram pr liter vand og kom linsepastaen i. Kog den efter anvisningerne på pakken.

Salaten og dressing
4

Pil løget og skær det i tynde halve skiver

Snit det røde spidskål i meget tynde strimler

Snit blomkålets buketter i tynde skiver

Vask og halver cherrytomaterne

Hak persillen groft (gem lidt til toppen af retten)

Kom det hele i en skål

5

Så skal der laves dressing 🙂

Ta olie og alle krydderierne og kom dem i en lille skål

Riv skallen af appelsinen og pres saften ned til de øvrige ingredienser

Pil og pres hvidløget ned i dressingen

Tilsæt salt og peber og bland det hele godt sammen.

Smag dressingen til og den skal have for meget af både salt og peber, for grønsagerne hugger en god del af smagen.

6

Når linsepastaen er kogt færdig drænes den og kommes ned til de øvrige dele af salaten.

Dressingen hældes over og det hele mikses godt sammen.

Kødet
7

Når kødet er færdig i ovnen så skal det ud og trække

Anretning
8

Kom en portion af pastasalaten i bunden af en tallerken.

Placer kødet ovenpå. Du kan godt skære det op i mindre stykker, men du kan også servere det helt. Det er op til dig

Drys med lidt persille på toppen

Velbekomme og jeg håber du kan lide det 🙂

9

Smid gerne en kommentar om hvad du synes om mine retter eller om der er noget du gerne vil have inspiration til.

Ingredienser

Opskrift til 2 personer
Til salaten
Til dressing

Vejledning

Pastasalat med smag og protein
1

Denne opskrift er til 2 personer og måske er der salat til madpakken også 🙂

Her har vi en middagssalat hvor du ikke behøver andet end den og et stykke kød. Du får det hele hvad du har brug for. Jeg bruger her rød linsepasta, kan købes i Kvickly, for at få proteinmængden lidt op. Men du kan også bruge almindelig fuldkornspasta hvis du vil

Sådan laver du linsepastasalat med svinekotelet
2

Start med at tænde din ovn på 200 grader

Sæt en gryde over med varm vand på høj varme.

Find en pande og kom den over for fuld varm

3

Hæld olie på panden når den er varm.

Krydder svinekoteletten med salt og peber på begge sider, kom den på panden og lad den brune af på begge sider. Sæt koteletten i ovnen i 12-15 minutter alt efter tykkelse

Når vandet koger, tilsættes godt med salt, ca. 10 gram pr liter vand og kom linsepastaen i. Kog den efter anvisningerne på pakken.

Salaten og dressing
4

Pil løget og skær det i tynde halve skiver

Snit det røde spidskål i meget tynde strimler

Snit blomkålets buketter i tynde skiver

Vask og halver cherrytomaterne

Hak persillen groft (gem lidt til toppen af retten)

Kom det hele i en skål

5

Så skal der laves dressing 🙂

Ta olie og alle krydderierne og kom dem i en lille skål

Riv skallen af appelsinen og pres saften ned til de øvrige ingredienser

Pil og pres hvidløget ned i dressingen

Tilsæt salt og peber og bland det hele godt sammen.

Smag dressingen til og den skal have for meget af både salt og peber, for grønsagerne hugger en god del af smagen.

6

Når linsepastaen er kogt færdig drænes den og kommes ned til de øvrige dele af salaten.

Dressingen hældes over og det hele mikses godt sammen.

Kødet
7

Når kødet er færdig i ovnen så skal det ud og trække

Anretning
8

Kom en portion af pastasalaten i bunden af en tallerken.

Placer kødet ovenpå. Du kan godt skære det op i mindre stykker, men du kan også servere det helt. Det er op til dig

Drys med lidt persille på toppen

Velbekomme og jeg håber du kan lide det 🙂

9

Smid gerne en kommentar om hvad du synes om mine retter eller om der er noget du gerne vil have inspiration til.

Linsepastasalat med svinekotelet