Forfattermaria
Bedømmelse

Salat med æg og rejer. Ja det lyder simpelt og det er det også.. men rigtig godt for dig

Salat med æg og rejer fra GastroUlven
PortionsstørrelsePortion
Prep Time15 minsTotal tid15 mins
Salat og salat, når man er på kur. Muligvis med det skal smage godt
1

Denne opskrift er til 1 person

Salat uden dressing og med de samme ting igen og igen... Kan virkelig ødelægge en god sund livsstil. Jeg vil forsøge at vise dig forskellige opskrifter hvor du ikke behøver spise den samme salat igen og igen

Og ja der må gerne komme dressing på. Så længe du laver det selv. 🙂

Sådan gør du
2

Start en lille gryde op med varm vand... Når de koger, så put ægget i og giv det ca. 9 minutter

3

Imens

Skyld alle grønsagerne og hak dem der skal hakkes og begynd så småt at anrette din salat... Husk at bygge din salat op i lag, så du hele tiden får lidt af det hele med. Tag halvdelen af spinaten og de andre ting og læg det på og så tag den anden del og put ovenpå, Så sikrer du dig den bedst bid. Gem lidt forårsløg til toppen, samt dild.

Dræn og skyld rejerne og kom dem overpå.

Nu skulle ægget gerne vær færdig. Køl det lidt ned i kold vand og pil det og skær det i 4 både. Fordel dem udover salaten.

Hæld olie og æbleeddike udover retten og drys med de sidste forårsløg og dild og kværn frisk salt og peber udover

Server den og nyd det.

Ingredients

Directions

Salat og salat, når man er på kur. Muligvis med det skal smage godt
1

Denne opskrift er til 1 person

Salat uden dressing og med de samme ting igen og igen... Kan virkelig ødelægge en god sund livsstil. Jeg vil forsøge at vise dig forskellige opskrifter hvor du ikke behøver spise den samme salat igen og igen

Og ja der må gerne komme dressing på. Så længe du laver det selv. 🙂

Sådan gør du
2

Start en lille gryde op med varm vand... Når de koger, så put ægget i og giv det ca. 9 minutter

3

Imens

Skyld alle grønsagerne og hak dem der skal hakkes og begynd så småt at anrette din salat... Husk at bygge din salat op i lag, så du hele tiden får lidt af det hele med. Tag halvdelen af spinaten og de andre ting og læg det på og så tag den anden del og put ovenpå, Så sikrer du dig den bedst bid. Gem lidt forårsløg til toppen, samt dild.

Dræn og skyld rejerne og kom dem overpå.

Nu skulle ægget gerne vær færdig. Køl det lidt ned i kold vand og pil det og skær det i 4 både. Fordel dem udover salaten.

Hæld olie og æbleeddike udover retten og drys med de sidste forårsløg og dild og kværn frisk salt og peber udover

Server den og nyd det.

Salat med æg og rejer