Forfattermaria
Bedømmelse

Æg er en god kilde til protein og kan spises både morgen og aften og det går hurtigt. God ret med masser af protein

Skramble eggs med skinke og hytteost - GastroUlven
PortionsstørrelsePortion
Prep Time5 minsKoge/bage tid 10 minsTotal tid15 mins
Opskrift til 2 personer
Hvis du bruger det til aften
Æg hele dagen hvis du vil
1

Denne opskrift er til 2 personer

Æg er en god kilde til protein og kan bruges til alle måltider. Jeg ved godt man ikke skal have for mange æg i løbet af dagen. Men et måltid bestående af æg betyder intet også selvom du for højt kolesteroltal. Faktisk har de sidste nye studier fra England vist at æg ikke påvirker kolesteroltallene ligeså meget som man i første omgang antog.

Nogle vil måske tænke at den samme ret kan spises både til morgen og aften.. Men det kan den sagtens. Det er et spørgsmål om at vende dit hoved til det. Du kan da også sagtens spise stegt kylling til morgenmad eller salat. Som Thomas Rode siger, så skal man ikke tænke så meget på det med at sætte forskellige retter i bås for hvornår de kan spises, det er dig der bestemmer

Sådan gør du
2

Varm en pande op ved høj varme, bare husk at skrue ned til mellem varme når æggene er kommet på

Slå æggene ud og pisk dem med sødmælk, salt og peber... Stil til side

3

Når panden er varm. Så hæld skinken ud på panden og lad den få lidt stegeskorpe... Det tager ca. 4 minutter

Hæld herefter de frosne ærter på og lad dem få lidt varme ca. 1-2 minutter

Tilsæt æggene og skru ned på mellem varme. Rør lidt i dem en gang imellem.

Sørg for at dine æg ikke bliver total tilberedte, men når du kan se der stadigvæk er ca. 1/5 flydende æggemasse, så sluk for komfuret og lad panden blive stående på varmen.

4

Snit dine forårsløg

Tag 10 tsk. fulde hytteost og fordel i små klumper ud over æggemassen.

Hæld forårsløg ud over og pynt med bronze fennikel hvis du har

Bronze fennikel er ikke kun for udseende, men også for smag... Den lille lakrids note som krydderurten har er perfekt med ærter og hytteost og skinke.

Kværn salt og peber udover og server... DET ER LÆKKERT

Hvis du får det til aften
5

Så server 2 skiver rugbrød pr. mand, som er ristet på en brødrister

Ingredients

Opskrift til 2 personer
Hvis du bruger det til aften

Directions

Æg hele dagen hvis du vil
1

Denne opskrift er til 2 personer

Æg er en god kilde til protein og kan bruges til alle måltider. Jeg ved godt man ikke skal have for mange æg i løbet af dagen. Men et måltid bestående af æg betyder intet også selvom du for højt kolesteroltal. Faktisk har de sidste nye studier fra England vist at æg ikke påvirker kolesteroltallene ligeså meget som man i første omgang antog.

Nogle vil måske tænke at den samme ret kan spises både til morgen og aften.. Men det kan den sagtens. Det er et spørgsmål om at vende dit hoved til det. Du kan da også sagtens spise stegt kylling til morgenmad eller salat. Som Thomas Rode siger, så skal man ikke tænke så meget på det med at sætte forskellige retter i bås for hvornår de kan spises, det er dig der bestemmer

Sådan gør du
2

Varm en pande op ved høj varme, bare husk at skrue ned til mellem varme når æggene er kommet på

Slå æggene ud og pisk dem med sødmælk, salt og peber... Stil til side

3

Når panden er varm. Så hæld skinken ud på panden og lad den få lidt stegeskorpe... Det tager ca. 4 minutter

Hæld herefter de frosne ærter på og lad dem få lidt varme ca. 1-2 minutter

Tilsæt æggene og skru ned på mellem varme. Rør lidt i dem en gang imellem.

Sørg for at dine æg ikke bliver total tilberedte, men når du kan se der stadigvæk er ca. 1/5 flydende æggemasse, så sluk for komfuret og lad panden blive stående på varmen.

4

Snit dine forårsløg

Tag 10 tsk. fulde hytteost og fordel i små klumper ud over æggemassen.

Hæld forårsløg ud over og pynt med bronze fennikel hvis du har

Bronze fennikel er ikke kun for udseende, men også for smag... Den lille lakrids note som krydderurten har er perfekt med ærter og hytteost og skinke.

Kværn salt og peber udover og server... DET ER LÆKKERT

Hvis du får det til aften
5

Så server 2 skiver rugbrød pr. mand, som er ristet på en brødrister

Scrambled eggs med skinke og hytteost