Forfattermaria
Bedømmelse

Varm salat med bagt græskar, advokado og spejleæg Sjov kombination men det smager dejligt

Varm salat med bagt græskar, advokado, løg og spejleæg
Portions størrelser 1 Portion
Forberedelsestid 10 minutterKogetid/Bagetid 25 minutterTotal35 minutter
Bagt butternut
Salaten
Lidt om salaten
1

Denne mængde er til en 1 person

Jeg vil hurtigt sige... At ja det lyder som en sjov kombination... Men det smager godt... Det man skal huske ved denne salat er at man skal bruge godt med salt og peber for at balancere alle de søde rådvarer ud. Så med mindre du vil spise noget der minder om en dessert. Så husk salt og peber

Butternut
2

Start med at tænde din ovn på 200 grader varmluft

Vask din butternut squash og skær skralden af den og skær den i 0,5 cm skiver ud af den. Hæld dem i en pose sammen med 2 spsk. olivenolie, timian, salt og peber

Læg dem i bradepande og bag dem i 20-25 minutter i ovnen.

Det øvrige salat
3

Skær rødløg i tynde skiver

Skær bladselleri i 0,5 cm tykke skiver

Ta stenen ud af avokadoen og skær den i skiver

Skær spidskålen i lidt grove stykker

Spejleæg
4

Varm en pande op... cirka 10 minutter før græskaren er færdig.

Jeg ved god mange tænker at man ikke skal spise smør når man skal tabe sig.. Men set fra mit synspunkt handler det om at maden smager godt og man så justere mængden i stedet.. derfor

Kom lidt smør på panden og lad det bruse af

Kom æggene på panden og skru ned på medium varme og lade dem stege stille og roligt

Anretning
5

Tag butternut squash ud af ovnen.

Start med at lægge spidskålen på i bunden og læg derpå den bagte græskar og herefter bladselleri, rødløg og avokado.

Drys herefter med friskkværnet salt og peber.

Læg de tre spejle æg ovenpå og drys igen med salt og peber.

Hvis du vil kan du pynte med lidt skovsyre eller citronskal... Det giver lidt syre til retten.

Jeg håber du vil nyde denne ret. 🙂

Ingredienser

Bagt butternut
Salaten

Vejledning

Lidt om salaten
1

Denne mængde er til en 1 person

Jeg vil hurtigt sige... At ja det lyder som en sjov kombination... Men det smager godt... Det man skal huske ved denne salat er at man skal bruge godt med salt og peber for at balancere alle de søde rådvarer ud. Så med mindre du vil spise noget der minder om en dessert. Så husk salt og peber

Butternut
2

Start med at tænde din ovn på 200 grader varmluft

Vask din butternut squash og skær skralden af den og skær den i 0,5 cm skiver ud af den. Hæld dem i en pose sammen med 2 spsk. olivenolie, timian, salt og peber

Læg dem i bradepande og bag dem i 20-25 minutter i ovnen.

Det øvrige salat
3

Skær rødløg i tynde skiver

Skær bladselleri i 0,5 cm tykke skiver

Ta stenen ud af avokadoen og skær den i skiver

Skær spidskålen i lidt grove stykker

Spejleæg
4

Varm en pande op... cirka 10 minutter før græskaren er færdig.

Jeg ved god mange tænker at man ikke skal spise smør når man skal tabe sig.. Men set fra mit synspunkt handler det om at maden smager godt og man så justere mængden i stedet.. derfor

Kom lidt smør på panden og lad det bruse af

Kom æggene på panden og skru ned på medium varme og lade dem stege stille og roligt

Anretning
5

Tag butternut squash ud af ovnen.

Start med at lægge spidskålen på i bunden og læg derpå den bagte græskar og herefter bladselleri, rødløg og avokado.

Drys herefter med friskkværnet salt og peber.

Læg de tre spejle æg ovenpå og drys igen med salt og peber.

Hvis du vil kan du pynte med lidt skovsyre eller citronskal... Det giver lidt syre til retten.

Jeg håber du vil nyde denne ret. 🙂

Varm salat med bagt græskar, advokado og spejleæg