Kunstige sødestoffer 

Jeg går ind for naturlige råvarer og derved kan i jo nok lidt regne ud at jeg ikke går ind for kunstige sødestoffer. Så er der mange der spørger mig, hvad så med dem der har diabetes ? Der mener jeg heller ikke at man behøver spise kunstige sødestoffer. Der findes kilder til sukker, som ikke påvirker dit blodsukker ret meget og som også er sundere.

Noget at det nuværende forskning tyder også på at kunstige sødemidler, kan man blive afhængig af ligesom øl og narkotika. kunstige sødestoffer indeholder ikke kalorier, det er i min optik den eneste fordel der er. Nogle sukkerstoffer indeholder også mineraler og vitaminer, som kroppen har brug for og derfor jeg på heller bruge de naturlige produkter og så spise mindre af det.

Et sjovt lille facts er at der er sødestoffer i kølevæske, for at stabiliserer. Har du lyst til at drikke kølevæske?

I min egen familie

Jeg har en svigermor, som har diabetes og som sværger til de kunstige sødestoffer, for det må hun jo spise. Med den holdning jeg har, så har det en gang imellem givet nogle problemer. Respekterede kokke så som Thomas rode, har lavet en kogebog sammen med kvinden bag sandheden om sukker, Anette Sams, der hedder “Ud af Diabetes 2”. Her er der fokus på naturlige råvarer, en sund fornuft og nogle grundprincipper. Med det er det muligt at komme ud af diabetes og man behøver ikke spise kunstige sødestoffer for at holde sin Diabetes i skak.

Om du vil bruge sødestof er helt op til dig

Jeg respektere det fuldt ud, hvis du også vælger at bruge kunstige sødestoffer. Men du skal vide at der findes sundere alternativer, som ikke påvirker dit blodsukker meget. Samtidig er også muligt at selvom du spiser sukkertyper, så kan du godt tabe dig på det og hvis du sætter dig ind i det, så kan du nå endnu bedre resultater. Det der er det bedste ved den løsning, er du kan være stolt over du har gjort det selv. Du har taget ansvar for din krop og du har ikke taget det lette løsning.

 

Du vil måske også gerne læse denne artikel: Vær ærlig overfor dig selv