Hvorfor skal du ikke tage den lette vej til vægttab ?

Du kan sagtens, vælge den lette vej. Nupo kurer, produkter fra Easis. sødestoffer og fedtreduceret produkter hele vejen igennem. Højst sandsynligt, vil du også tabe dig af det, hvis du spiser mindre portioner. Men er det sådan du vil leve resten af dit liv, på de produkter?

Problemer med mange af de ting er jo at du ikke lærer at tage ansvar for hvad du spiser og derved indfører i din krop. Det er jo fabrikanterne som har sammensat produkterne, så du bare skal hælde op og så er der serveret. Har du det godt med det, så synes jeg at det er det rigtige valg for dig. Udfordringen ligger så i hvis du vil tilbage til almindelig mad igen, for så har du ikke lært hvordan du skal spise, sammensætte maden og ikke mindst lave maden, fro at du kan holde vægten og have det godt med dig selv. Resultat af det kan være at du tager på igen.

 

Ta kampen nu

Vælger du den svære vej, hvor du tager ansvaret, du vælger hvad du vil tilføre din krop, du bruger rene råvarer, laver maden fra bunden og tager dig af dig selv. Så er det din fortjeneste at du når dertil hvor du gerne vil være. Det er dig der har gjort det og ikke en eller anden fabrikant. Det svære JA, men når du først kommer i gang, vil du opleve hvor nemt det er gøre noget godt for dig selv og dine omgivelser.

 

Læs også min artikel: Intet er forbudt i din ny livsstil og Kunstige sødestoffer