Lyt til dig selv

Mit største problem har altid været at jeg har ikke været god til at lytte til mig selv og hvad min krop har fortalt mig. Jeg misbrugte den og det var ikke med alkohol eller stoffer, men jeg pressede den for meget i forhold til hvad den kunne holde til. Jeg havde gang i alt for mange ting og alting gik for hurtigt. De senere år, med alt det jeg har været igennem, har lært mig at lytte. Jeg håber at du vil tage den korte vej og begynde at lytte til din krop hurtigere end jeg gjorde.

Når man i en sådan vægttabs proces, så kan man blive så fokuseret på mad, kalorier, motion, vægt, centimeter og man kan sagtens glemme at lytte til hvad kroppen fortæller en, hvad den har brug for. Du skal huske på at når du vælger at lave et vægttab, så er det en stor omvæltning for din krop og derfor er det vigtig du lytter til den og give den de optimale betingelser.

 

Vær opmærksom på:

  • Om dine muskler får overbelastninger eller bliver ømme
  • Få tjekket om din krop har de vitaminer og mineraler den skal bruge,
  • Få drukket 2 liter vand dagligt.
  • Træn i interval, så du ikke overbelaster din krop, hvis du ikke er i træning
  • Lyt om din krop har brug for en pause – det skal dog ikke være en undskyldning for ikke at træne 🙂
  • Har din krop brug for hjælp udefra massør, kiropraktor, akupunktur nåle, kinesio taping
  • Forkæl kroppen en gang imellem f.eks. et dejligt langt bad
  • Har du måske for travlt, se om du kan skære ned på nogle af dine ikke nødvendige aktiviteter

Husk at lyt til dig selv og så vil du opleve at din krop takker dig ved at tabe kiloene hurtigere.

Læs også: Vær ærlig overfor dig selv og Nyd turen og ikke kun målet