Forfattermaria
Bedømmelse

Brun misosuppe med kylling og champignon er en skøn suppe, hvor vi først koger en let hønsefond og derefter laver den om til en misosuppe. Lyder det spændende, få opskriften her

Brun misosuppe med kylling og champignon - aftensmad fra Gastroulven
Portions størrelser 1 Portion
Forberedelsestid 10 minutterKogetid/Bagetid 1 hrTotal1 hr 10 minutter
Til 4 personer
Hønsesuppe
Misosuppe
Suppen som bliver god mens du slapper af
1

Denne opskrift er til 4 personer

Brun misosuppe med kylling og champignon er en skøn suppe, hvor vi først koger en let hønsefond, samt tilbereder kødet og derefter laver den om til en misosuppe. Det kan godt være det tager lidt over en time at lave, men du skal kun være i køkkenet i 20 minutter. Når man vil have god mad i hverdagen, så betyder det ikke altid at det skal tage kort til. Det kræver bare at du skal være kort tid i køkkenet, så du kan lave andre ting mens maden bliver bedre og bedre.

Denne suppe er fuld af smag og ved at man tilføjer misopasta til suppen. Så får man ekstra protein og den fylder meget mere. Prøv den af.

Hønsesuppen
2

Find en gryde

Ta to løg og del dem. Smid dem begge i gryden med skal og det hele

Vask gulerødderne, skær enderne af og del dem i to. Smid dem også i gryden

Ta lårene og læg dem ned til grønsagerne

Hæld vand over. Tilsæt salt og bouillon terning

Sæt gryden over på komfuret og kog i 45 minutter

Slap af i 35 minutter 🙂

Efter 35 minutter - Æggene
3

Sæt en gryde over med vand.

Når det koger så læg æggene stille og rolig ned i vandet. Kog dem i 4 minutter

Når de er færdig, så køl dem ned under koldt vand kort og læg dem til side

Misosuppen
4

Rens og skær dine champignon i skiver

Pil hvidløget og skær det i små skiver

Skræl ingefæren og skær det i små tern

5

Find en gryde hvor suppen kan være i. Tænd for fuld varme og tilsæt smørret

Når smørret er smeltet så tilsæt champignon, hvidløg og ingefær

Steg champignonerne godt, så de får en god farve.

Rør i dem en gang imellem

6

Skræl imens gulerødder og skær dem i tynde skiver på maks. 4-5 mm. Er gulerødder store, kan du dele dem i 4.

Snit forårsløgene i triller

7

Når champignonerne har fået farve

Så tag suppen fra hønselårene og tilsæt det til champignonerne

Tilsæt miso, soja, fiskesovs, samt gulerødder. Rør det godt ud i suppen og lad suppen koge 5-7 minutter

8

Pil imens kødet af lårene. Du skal ikke bruge skindet

Skær det i lidt mindre stykker, så det kan komme med på skeen.

Kom kyllingestykkerne i gryden

9

Pil æggene og skær dem over. De skal gerne være let flydende

10

Tilsæt pak choy til suppegryden og lad den få lidt varme i 1 minut. Sluk herefter

11

Riv skralden fra de 2 limefrugter ned i suppen og pres saften ud.

Anretning
12

Hæld suppen op i en dyb tallerken eller en skål.

Kom de to halve æg i suppen og drys med forårsløg og så er den klar.

Velbekomme 🙂

Ingredienser

Til 4 personer
Hønsesuppe
Misosuppe

Vejledning

Suppen som bliver god mens du slapper af
1

Denne opskrift er til 4 personer

Brun misosuppe med kylling og champignon er en skøn suppe, hvor vi først koger en let hønsefond, samt tilbereder kødet og derefter laver den om til en misosuppe. Det kan godt være det tager lidt over en time at lave, men du skal kun være i køkkenet i 20 minutter. Når man vil have god mad i hverdagen, så betyder det ikke altid at det skal tage kort til. Det kræver bare at du skal være kort tid i køkkenet, så du kan lave andre ting mens maden bliver bedre og bedre.

Denne suppe er fuld af smag og ved at man tilføjer misopasta til suppen. Så får man ekstra protein og den fylder meget mere. Prøv den af.

Hønsesuppen
2

Find en gryde

Ta to løg og del dem. Smid dem begge i gryden med skal og det hele

Vask gulerødderne, skær enderne af og del dem i to. Smid dem også i gryden

Ta lårene og læg dem ned til grønsagerne

Hæld vand over. Tilsæt salt og bouillon terning

Sæt gryden over på komfuret og kog i 45 minutter

Slap af i 35 minutter 🙂

Efter 35 minutter - Æggene
3

Sæt en gryde over med vand.

Når det koger så læg æggene stille og rolig ned i vandet. Kog dem i 4 minutter

Når de er færdig, så køl dem ned under koldt vand kort og læg dem til side

Misosuppen
4

Rens og skær dine champignon i skiver

Pil hvidløget og skær det i små skiver

Skræl ingefæren og skær det i små tern

5

Find en gryde hvor suppen kan være i. Tænd for fuld varme og tilsæt smørret

Når smørret er smeltet så tilsæt champignon, hvidløg og ingefær

Steg champignonerne godt, så de får en god farve.

Rør i dem en gang imellem

6

Skræl imens gulerødder og skær dem i tynde skiver på maks. 4-5 mm. Er gulerødder store, kan du dele dem i 4.

Snit forårsløgene i triller

7

Når champignonerne har fået farve

Så tag suppen fra hønselårene og tilsæt det til champignonerne

Tilsæt miso, soja, fiskesovs, samt gulerødder. Rør det godt ud i suppen og lad suppen koge 5-7 minutter

8

Pil imens kødet af lårene. Du skal ikke bruge skindet

Skær det i lidt mindre stykker, så det kan komme med på skeen.

Kom kyllingestykkerne i gryden

9

Pil æggene og skær dem over. De skal gerne være let flydende

10

Tilsæt pak choy til suppegryden og lad den få lidt varme i 1 minut. Sluk herefter

11

Riv skralden fra de 2 limefrugter ned i suppen og pres saften ud.

Anretning
12

Hæld suppen op i en dyb tallerken eller en skål.

Kom de to halve æg i suppen og drys med forårsløg og så er den klar.

Velbekomme 🙂

Brun misosuppe med kylling og champignon