Protein er koden

Hvis du skal lykkedes med dit vægttab, så er det vigtigt at du får protein allerede til morgenmad, men også både til frokost og aftensmad. Protein sørger for at du bliver hurtig mæt og derved kan du ikke spise så store portioner som du er vant til. Samtidig hjælper det også til at du er mæt i længere tid. Hvilket også gør at du måske ikke kommer til at snacke så meget.

Hvis du føler dig sulten i starten, så er det helt normalt. Systemet skal først til at vende sig til det nye mad og tarmene skal lærer at bearbejde. Hvis du får brug for at snacke, så findes der sunde snacks, som også indeholder protein, som kan hjælpe dig. Opskrifter på lækre snacks med proteinholdige, kan du finde her på hjemmesiden.

Normalt når man siger protein, så tænker folk straks kød. Men faktisk kan man hente en del protein fra bønner bl.a. kikærter, linser, butterbeans osv. Men der findes også protein i mælkeprodukter og specielt i skyr. Har du fået nok af skyr bølgen, som var for et par år siden, så håber jeg, jeg kan give dig inspiration til andre opskrifter med skyr.

Grunden til jeg er glad for skyr er fordi den både kan bruges koldt og varm og så indeholder den en syre, som skabe friskhed i retterne. Synes du skyr er sur, så kan det sagtens skjules uden at bruge sukker.

Du vil måske også synes godt om denne artikel: Intet er forbudt i din nye livsstil