Husk at drikke vand

Vand er vigtigt for kroppen, specielt når du skal træne. Prøv gerne og se om du kan drikke omkring 2 liter rent vand pr. dag. Det er vigtig at du heller ikke drikker for meget, for så kan du komme til at skylle næringsstoffer ud i stedet.

Inden jeg begyndte denne livsstil, der var jeg ikke altid så god til at drikke rent vand. Men efter jeg havde snakket med min massør, som også er uddannet i vitaminer, mineraler og kroppens funktioner. Så fortalte hun mig at hvis kroppen ikke får en mængde rent vand hver dag, så kan det føre til hovedpine, svimmelhed, muskelstivhed og nogle andre ting, som jeg ikke havde overvejet. Må gi, hun havde ret.

Hvis jeg ikke får den mængde vand, som jeg skal bruge. Så får jeg mere hovedpine og mister energi og kan i nogle tilfælde blive virkelig skidt. Så nu skal min krop nok fortælle mig “Husk at drikke vand” hvis den ikke får væske nok.

Er du ikke vant til at drikke meget væske, så tank nogle flasker, som du så ved du skal tømme hver dag. Forsøg at fordele dit væskeindtag ud over hele dagen. Så du ikke kun drikker ved indtag af mad.

Læs også min anden artikel: Kalorierne sidder ofte i drikkevarerne