Kalorierne sidder ofte i drikkevarerne

Når man gerne vil tabe sig, så er der mange ting som man kan tage fat på; maden, motion og så er der drikkevare. Faktisk kan der i en deciliter væske, f.eks. saft og sodavand, være op til 64 kalorier, det vil sige i et almindelig glas, så får du 160 kalorier. Hvor mange glas saft eller sodavand kan du hurtigt drikke i løbet af en dag ?

Hvis du kun må indtage omkring 1400 kalorier dagligt, for at lave et hurtigt vægttab, så betyder det at hvis du indtager 8 glas saft/sodavand, så må du ikke spise mere den dag.

Det kan godt være tankevækkende

 

Hvad skal jeg så drikke ?

Det mest naturlige at drikke er vand, mange kunne finde på at slå over til Zero drikkevare, og derved få mindre kalorier. Men har du læst min artikel: “Kunstige sødestoffer“, så ved du også at det ikke er noget jeg går ind for. Da kunstige sødestoffer ikke er naturlige for din krop.

 

Smag dit vand til med grønsager eller frugt

Vil du gerne ændre smagen i dit vand, så kan du tilsætte skiver af lime, citron, appelsin, jordbær, mynte, agurk, bladselleri i dit vand. Der findes mange kombinationsmuligheder, så prøv dig frem og se hvad du kan lide.

 

Lave hjemmelavet isthe uden sukker og sødestoffer 

Når man har drukket vand i et stykke tid, så kan man godt have brug for noget som smager af noget. Købe isthe indeholder sukker og kan godt være lidt kalorietunge. De sukkerfri produkter er der jo kunstige kemikalier i, som heller ikke er godt for dig.

Vi ved jo godt at koffein heller ikke er godt for os, og the for den sags skyld i for store mængder. Indenfor the verden findes der en type the som hedder rooibos. Det kan for nogle være en smag som man skal vende sig til, det var det for mig. Det er vigtig at man finder den type rooibos the, som man kan lide, nogle er sødere end andre.

Rooibos er naturlig sød og den kan fungere rigtig godt både varm eller kold uden at den bliver besk, som man ellers kan opleve med sort the. Find en kande, som kan tåle varmt vand, men som også hurtig kan gøre the’en kold igen. Når the’en er blevet kold, skal den nok blandes lidt op med vand og så lidt isterninger. Så er den klar til at drikke.

Man kan lave de mest fantastiske is the, som man kan drikke med god samvittighed og rooibos indeholder også nogle mineraler og vitaminer i som kan være med til at modvirke stress. Hvis man gerne vil ændre smagen lidt, så put nogle skiver appelsin eller citron i sammen med the’en når den er blevet kold og blandet.

 

Erstat sodavand med danskvand med smag

Når nu både saft og sodavand er dømt ude og vil du gerne have noget andet end vand. Så kan danskvand med smag og brus være en mulighed at supplere med. Vær sikker på at der ikke er kunstige sødestoffer i den type du vælger. Der findes nogle gode smagsvarianter i rema og ellers fra egekilde, som smager godt. Men husk, du skal stadigvæk ikke bare drikke løs. Brug dem som en belønning.

Læs også: Husk at drikke vand