Nyt liv – ny garderobe

Mange ville nok sige, fedt jeg har tabt mig og nu skal jeg have en ny garderobe. Det kan godt være at jeg er en mærkelig kvinde, men sådan havde jeg det ikke.

Faktisk var jeg ked af at jeg ikke længere kunne passe mit tøj. Tror måske også at det skyldes at nu kunne jeg jo se hvor stor jeg egentlig havde været. For jeg har aldrig selv synes jeg var stor. Jeg har altid haft en talje, timeglas og min mave var ikke hængende og stor, derfor var det nok et meget stor chok for mig da jeg tog mit gamle tøj på.

For mig var og er det stadigvæk lidt svært at finde ny kjoler til garderoben. For jeg vælger for store størrelser i butikken og mit hoved har svært ved at jeg er gået fra 52-54 til 38-40 i størrelse. Selvom jeg stadigvæk har samme kropsform nu, som jeg havde da jeg var større, så er der stadigvæk noget som har ændret sig, for min talje skal rykkes længere ned end den skulle før.

Har du også oplevet dette her problem, så lad mig endelig høre fra dig og fortæl din historie.

 

Find ud af hvilken kropsform du har fået

For at du kan klæde din krop ordentlig på, så er det vigtigt at du kender din kropsform. du kan herunder se de forskellige kropstyper som der findes:

 

Kropsform æble - gastroulven

Æblet

Almindelige kendetegn: Store bryster, tydeligere mave, smalle hofter, lille bagdel, slanke ben.

Ved æbleformen, sidder tyngden ved brysterne og på maven, derfor vil man som regel gerne kamuflere maven lidt, og flytte fokuset til andre steder på kroppen, f.eks. sine flotte ben eller bryster.

 

Kropsform pære - gastroulvenPære

Almindelige kendetegn: Mindre bryster, smalle skuldre, større hofter, flad mave.

Ved pæreformen sidder tyngden på bagdelen og på lårene. Derfor vil man gerne flytte fokus til de flotte skuldre, derved bliver kroppen mere harmonisk at se på.

 

Kropsform søjle - gastroulvenSøjle

Almindelige kendetegn: Taljen er ikke videre tydelig, skulder og hofte er samme bredde. Ingen/ næsten ingen tydelige former

Hvis man har en søjleform, så er det oftest at man ikke har de helt vilde former at gøre med, derfor skal man ind og lave illusioner af former.

 

Kropsform isvaffel - gastroulven

Isvaffel

Almindelige kendetegn: Bredde skuldre, lille bagdel, smalle hofter, slanke ben.

Med en Isvaffel-form, er det for det meste de brede skuldre, man prøver at trække fokus væk fra. og flytte det ned til f.eks. numsen.

 

Kropsform timeglas - gastroulvenTimeglas

Almindelige kendetegn: Store bryster, smal talje, større lår, større bagdel. Tydelige former.

På en timeglas figur, er der mange gode attributter at fremhæve, så som flotte bryster og numse, og en fin mærkeret talje.

 

Få hjælp udefra

Jeg vil klart anbefale at hvis du står i samme problem som mig, at du får hjælp fra nogle professionelle. Gå ind i en tøjbutik, som har en tøjstil, som du godt kan lide og ikke mindst at der er nogle ekspedienter, som du er tryg ved. Få dem til at finde noget tøj, indenfor dit budget, som de synes kunne være fantastisk til dig og lad dem inspirere dig til din nye tøjstil.